License4J License Manager

License4J License Manager 4.7.2

Windows / License4J / 436 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

License4J License Manager: The Ultimate Java Library for Software Licensing

Hvis du er en Java-utvikler, vet du hvor viktig det er å beskytte programvaren din mot piratkopiering og uautorisert bruk. Det er her License4J kommer inn - et kraftig Java-bibliotek som gjør det enkelt å legge til lisensieringsfunksjoner til applikasjonene dine.

Med License4J kan du lage lisensnøkler, flytende lisenser og lisenstekst som inkluderer alle funksjonene du ønsker å tilby. Du kan til og med kryptere lisensteksten for å skjule innholdet for kunder.

Men det som skiller License4J fra andre lisensbibliotek er valideringsmulighetene. Den utfører validering av nødvendige funksjoner slik at bare lisensierte brukere har tilgang til dem. Og med støtte for flytende lisenser kan du opprette lisenser som deles på tvers av flere maskiner.

License4J kommer også med to GUI-applikasjoner - License Manager og Serial Number Manager - som gjør det enkelt å generere og lagre programvarelisenstekst og -nøkler.

Nedlastingspakken inkluderer alt du trenger for å komme i gang: kjøretidsbibliotek, utviklingsbibliotek, dokumentasjon, License Manager GUI-verktøy, maskinvare-ID-visningsprogram og eksempelapplikasjoner.

Og hvis du ikke er klar til å kjøpe ennå, er det ikke noe problem! Du kan laste ned og teste License4J gratis. Den eneste begrensningen er at opprettede lisensfiler vil ha et 10-dagers utløpsfunksjonsett med noen felt deaktivert i serienummergeneratoren. Men når du er klar til å kjøpe en gyldig lisensnøkkel når som helst!

Pluss når du kjøper en gyldig nøkkel, opprettes en Online.License4j-konto med en grense på 1000 lisenser som tillater automatisk generering av lisenser gjennom http-innlegg samt online aktivering av de samme lisensene!

Så hvorfor vente? Last ned License4J i dag og begynn å beskytte Java-programvaren din som aldri før!

Full spesifikasjon
Forlegger License4J
Utgiver-nettsted http://www.license4j.com
Utgivelsesdato 2018-10-01
Dato lagt til 2018-10-01
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Java-programvare
Versjon 4.7.2
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav Java 1.6 or up
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 436

Comments: