CopyTrans Drivers Installer

CopyTrans Drivers Installer 2.048

Windows / CopyTrans / 2625587 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

CopyTrans Drivers Installer: Den ultimate løsningen for å installere iPhone, iPod Touch og iPad-drivere

Hvis du eier en iPhone, iPod Touch eller iPad, vet du hvor viktig det er å ha de riktige driverne installert på datamaskinen. Uten disse driverne vil ikke enheten din bli gjenkjent av noen applikasjoner, og du vil ikke kunne overføre filer eller utføre andre oppgaver. Det kan imidlertid være vanskelig å installere disse driverne hvis du ikke har iTunes installert på datamaskinen. Det er her CopyTrans Drivers Installer kommer inn.

CopyTrans Drivers Installer er et kraftig programvareverktøy som automatisk installerer de nødvendige driverne for iPhone, iPod Touch og iPad uten at iTunes må installeres på datamaskinen. Dette betyr at selv om du ikke bruker iTunes som mediespiller eller synkroniseringsverktøy, kan du fortsatt nyte alle fordelene ved å ha en iOS-enhet.

Med CopyTrans Drivers Installer er det ikke nødvendig å søke etter individuelle driverfiler på nettet eller bekymre deg for kompatibilitetsproblemer med forskjellige versjoner av Windows. Programvaren tar seg av alt for deg ved å oppdage hvilke drivere som mangler på systemet ditt og laste dem ned fra Apples servere.

En av de beste tingene med CopyTrans Drivers Installer er dens enkelhet. Programvaren har et brukervennlig grensesnitt som gjør den enkel å bruke selv om du ikke er teknisk kunnskapsrik. Alt du trenger å gjøre er å koble iOS-enheten til datamaskinen din via USB-kabel og klikke på "Installer"-knappen i hovedvinduet til programmet.

En annen flott funksjon i CopyTrans Drivers Installer er hastigheten. I motsetning til andre driverinstallasjonsverktøy som kan ta timer å fullføre oppgaven, installerer denne programvaren alle nødvendige drivere i løpet av minutter, slik at du kan begynne å bruke iOS-enheten din med en gang.

Men det som skiller CopyTrans Drivers Installer fra andre lignende verktøy er påliteligheten og sikkerhetsfunksjonene. Programvaren laster bare ned offisielle Apple-signerte drivere fra pålitelige kilder, så det er ingen risiko for at skadelig programvare eller virus infiserer systemet ditt under installasjonen.

I tillegg oppretter CopyTrans Drivers Installer et gjenopprettingspunkt før en ny driver installeres, slik at i tilfelle noe går galt under installasjonen (noe som sjelden skjer), kan brukere enkelt gå tilbake til systeminnstillingene uten å miste data.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig løsning for å installere iPhone/iPod touch/iPad-drivere uten å ha iTunes installert på PC/Mac, kan du ikke se lenger enn CopyTrans Driver-installasjonsprogrammet!

Anmeldelse

Å løsrive seg fra Apples lukkede verden er enkelt hvis du har de riktige verktøyene. CopyTrans Drivers Installer er et godt første skritt mot å låse opp mer av Apple-gadgetens potensiale uten å jailbreake det. Det gir deg de riktige verktøyene for å begynne å bruke tredjepartsnedlastinger med iPod, iPhone eller iPad.

Når du laster ned ZIP-filen, får du to alternativer for å installere denne programvaren: automatisk og manuell, som er for avanserte brukere. Hvis du allerede har iTunes installert vil du få en feilmelding. Husk at når du går på veien til tredjepartsprogramvare, må du forlate iTunes, i det minste midlertidig. Utenom det gir CopyTrans Drivers Installer perfekt mening. Det er en flott alternativ programvare for alle dine Apple-dingser og er bygget for å fungere og kommunisere med dem uten store problemer eller mange hikke. Det er veldig automatisert og brukervennlig programvare med et rent og brukervennlig grensesnitt.

For alle som er klare til å hoppe utenfor Apples foretrukne markedsplass, vil CopyTrans Drivers Installer gjøre overgangen utrolig enkel. Det er bare uheldig at du må miste iTunes for å bruke denne programvaren, men det er fornuftig. Hvis du var fornøyd med iTunes, ville du ikke søkt etter andre alternativer.

Full spesifikasjon
Forlegger CopyTrans
Utgiver-nettsted https://www.copytrans.net
Utgivelsesdato 2018-09-25
Dato lagt til 2018-09-25
Kategori iTunes og iPod-programvare
Underkategori iPod-verktøy
Versjon 2.048
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 21
Totalt antall nedlastinger 2625587

Comments: