SewArt

SewArt 1.9.5

Windows / S & S Computing / 94893 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SewArt er en kraftig grafisk designprogramvare som lar deg konvertere utklipp eller andre former for raster- og vektorbilder til en broderifil. Med sine avanserte bildebehandlingsverktøy og trinnvise veiviser gjør SewArt det enkelt å produsere høykvalitets broderi som garantert vil imponere.

Enten du er en profesjonell broderer eller bare har begynt, har SewArt alt du trenger for å lage fantastiske design. Den leser raster- eller vektorformatbilder, slik at du enkelt kan importere favorittgrafikken din til programvaren. Og hvis bildet ditt er i et filformat som ikke støttes, ikke bekymre deg – bare lim det inn i SewArt-arbeidsområdet og la programvaren gjøre resten.

Når bildet ditt er lastet inn i SewArt, kan du begynne å konvertere det til en høykvalitets broderifil for sying. Programvaren støtter utdatabroderifilformater inkludert Brother (c) *.pes, Janome (c) *.jef og Singer (c) *.xxx. Og hvis du trenger enda mer fleksibilitet når det gjelder filformater, kan disse filene konverteres av SewWhat-Pro eller andre broderiredigerere til et mye større utvalg av broderifilformater som er kompatible med de fleste hjemme- og kommersielle maskiner.

Men det som virkelig skiller SewArt fra annen grafisk designprogramvare er dens kraftige bildebehandlingsverktøy for å konvertere bilder til fargereduserte, glattede bilder egnet for digitalisering. Disse verktøyene lar deg ta et hvilket som helst bilde – uansett hvor komplekst det er – og gjøre det om til et vakkert brodert design som er klart for søm.

I tillegg til sine avanserte digitaliseringsmuligheter, inkluderer SewArt også en rekke mønsterfyll som kan brukes for å sy individuelle områder av bildet. Dette gir deg enda mer kontroll over det endelige utseendet til designet ditt og sikrer at hver søm er unik.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig grafisk designprogramvare som er spesielt utviklet for å lage broderte design av høy kvalitet, så trenger du ikke lete lenger enn SewArt. Med sitt intuitive grensesnitt og avanserte funksjoner som fargereduksjon og mønsterfyll, har denne programvaren alt du trenger for å ta broderiprosjektene dine til neste nivå!

Full spesifikasjon
Forlegger S & S Computing
Utgiver-nettsted http://sandscomputing.com/index.html
Utgivelsesdato 2018-09-17
Dato lagt til 2018-09-17
Kategori Grafisk designprogramvare
Underkategori Illustrasjonsprogramvare
Versjon 1.9.5
Os krav Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 107
Totalt antall nedlastinger 94893

Comments: