OptiVec for GCC

OptiVec for GCC 8.0.1

Windows / OptiCode - Dr. Martin Sander Software Dev. / 7 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

OptiVec for GCC: Et høyytelsesbibliotek for matematiske beregninger

Hvis du leter etter et høyytelsesbibliotek med håndoptimerte funksjoner for matematiske beregninger, er OptiVec den perfekte løsningen. Med mer enn 3500 Assembler-skrevne funksjoner tilbyr denne programvaren et bredt spekter av funksjoner som kan hjelpe deg med dine utdannings- og forskningsbehov.

OptiVec er designet for å fungere med alle flyttalls- og heltallsdatatyper fra ulike felt. Enten du trenger vektoriserte aritmetiske operatorer eller matematiske funksjoner, matriseoperasjoner som multiplikasjon og inversjon, eller raske Fourier-transformeringsteknikker for effektive konvolusjoner og korrelasjonsanalyser, har OptiVec dekket deg.

I tillegg til disse funksjonene tilbyr OptiVec også kurvetilpasningsmuligheter som lar deg modellere et bredt spekter av funksjoner fra enkel lineær regresjon til ikke-lineære modeller med flere datasett. Du kan også bruke den til statistikkanalyse, derivater og integralberegninger samt grafisk representasjon av data i kartesiske koordinater.

En av de viktigste fordelene med å bruke OptiVec er den vektoriserte implementeringen i Assembler som gjør funksjonene i gjennomsnitt 2-3 ganger raskere enn kompilert kildekode med samme funksjonalitet. Dette betyr at ikke bare vil beregningene dine være raskere, men de vil også være mer nøyaktige i mange tilfeller.

Dessuten, hvis du jobber med C++, tilbyr OptiVecs objektorienterte grensesnitt "VecObj" forenklede funksjonsanrop og økt minnesikkerhet. Denne versjonen er spesielt utviklet for GCC Win64- og Win32-plattformer, noe som gjør det enkelt å integrere i din eksisterende arbeidsflyt.

Feilsøkingsbibliotekene er Freeware mens to produksjonsbiblioteker legges til for en 90-dagers prøveperiode som gir brukerne god tid til å teste ut programvaren før de forplikter seg fullt ut.

Alt i alt, hvis du leter etter en pedagogisk programvareløsning som kan bidra til å strømlinjeforme de matematiske beregningene dine samtidig som du forbedrer nøyaktigheten, kan du ikke se lenger enn til OptiVec. Med sin omfattende liste over funksjoner optimalisert gjennom Assembler-programmeringsspråket kombinert med et intuitivt brukergrensesnitt - har denne programvaren alt som trengs av forskere eller studenter som trenger høyytelses datakraft til fingerspissene!

Full spesifikasjon
Forlegger OptiCode - Dr. Martin Sander Software Dev.
Utgiver-nettsted http://www.optivec.com
Utgivelsesdato 2020-09-03
Dato lagt til 2020-09-03
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Matematikkprogramvare
Versjon 8.0.1
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav GCC (GNU Compiler Collection)
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 7

Comments: