Dragme

Dragme 2.0

Windows / GrapeBits / 5 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Leter du etter en pedagogisk programvare som kan hjelpe deg å lære programmering på en morsom og interaktiv måte? Se ikke lenger enn Dragme, den visuelle baserte IDE som er perfekt for både datalærere og profesjonelle.

Med Dragme kan du lage ulike programmer på C-språk ved å bruke blokker, visuelle elementer som enkelt kan dras og slippes på skjermen, og også modifiseres etter dine behov. Dette gjør det enkelt å forstå programmeringskonsepter uten å måtte bekymre deg for syntaksfeil eller andre tekniske detaljer.

En av nøkkelfunksjonene til Dragme er Codeground-plattformen. Denne plattformen er designet spesielt for profesjonelle programmerere som ønsker å lage komplekse programmer ved å legge inn kildekoden direkte i IDE. Med Codeground kan du dra nytte av avanserte funksjoner som feilsøkingsverktøy, kodeanalyseverktøy og mer.

Men Dragme er ikke bare for profesjonelle – det er også et flott verktøy for studenter som nettopp har begynt med programmering. Det visuelle-baserte grensesnittet gjør det enkelt å forstå grunnleggende programmeringskonsepter som looper, variabler, funksjoner og mer. Og fordi alt presenteres på en morsom og interaktiv måte, er det mer sannsynlig at elevene forblir engasjerte i materialet.

En annen stor ting med Dragme er allsidigheten. Det kan brukes i mange forskjellige bransjer – fra utdanning til spillutvikling – noe som gjør det til et verdifullt verktøy for alle som ønsker å lære eller utvikle programvare.

Det er også enkelt å komme i gang med Dragme! Bare start opp appen fra skrivebordet eller nettleservinduet (etter å ha installert Java Runtime Environment), velg ditt foretrukne språk (for øyeblikket bare C), og begynn å dra blokker til skjermen! Du vil bli overrasket over hvor raskt du tilegner deg nye ferdigheter mens du jobber deg gjennom ulike øvelser og utfordringer.

Alt i alt, hvis du leter etter en pedagogisk programvare som kombinerer moro med funksjonalitet – ikke se lenger enn Dragme! Enten du er en student som nettopp har begynt eller en erfaren profesjonell som leter etter avanserte funksjoner som Codeground – denne allsidige IDE har noe for enhver smak. Så hvorfor vente? Last den ned i dag og begynn å utforske alt denne fantastiske programvaren har å tilby!

Full spesifikasjon
Forlegger GrapeBits
Utgiver-nettsted https://github.com/grapebits
Utgivelsesdato 2018-08-15
Dato lagt til 2018-08-15
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Læringsverktøy
Versjon 2.0
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav Java runtime environment
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 5

Comments: