Super Street Fighters Action 3D for Android

Super Street Fighters Action 3D for Android 1.0

Android / Game Volla Productions / 43 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Velkommen til det nye actionfylte og fantastiske Super Street Fighters Action 3D-spillet fra 2018, tilgjengelig for Android-enheter. Hvis du er en fan av kampspill, er dette spillet perfekt for deg. I motsetning til alle andre kampspill, er Super Street Fighters Action 3D designet spesielt for de som elsker spenningen ved kamp og ønsker å oppleve det som en ekte superfighter-helt.

I dette spillet kan du velge favoritthelten din blant fem forskjellige karakterer og også velge fienden din. Spillet er ikke bare for barn som elsker kampspill, men også designet for tenåringer som venter på superkampspill. Spillerne i spillet er superhelter og mest populære i den nye generasjonen.

Super Street Fighters Action 3D er veldig populær blant spillere over hele verden og laget utelukkende for underholdningsformål. I dette spillet vil du nyte det fantastiske 3D-miljøet av etapper med de beste jevne kontrollene for spillingen.

Spillet i Super Street Fighters Action 3D er enkelt, men utfordrende. Du må kjempe mot fiendene dine ved å bruke forskjellige bevegelser som slag, spark, spesialangrep, kombinasjoner og mer. Hver karakter har sitt unike sett med bevegelser som gjør at de skiller seg ut fra andre.

Grafikken i Super Street Fighters Action 3D er førsteklasses med grafikk av høy kvalitet som gir liv til hver karakter på skjermen. Lydeffektene legger til et ekstra lag med spenning til spillingen som gjør det enda mer oppslukende.

En ting som skiller Super Street Fighters Action 3D fra andre kampspill er fokuset på ferdighetsutvikling. Hvis du er en profesjonell fighter-helt eller ønsker å vite mer om kampferdigheter, så spill dette spillet og lær mer om erfarne kamper.

Super Street Fighters Action 3D tilbyr endeløse timer med moro med sin engasjerende historie og utfordrende nivåer som holder spillere hekta til de fullfører alle stadier med suksess.

Alt i alt, hvis du leter etter en spennende actionfylt spillopplevelse på Android-enheten din, trenger du ikke lete lenger enn Super Street Fighters Action 3D! Med sin fantastiske grafikk, oppslukende lydeffekter og utfordrende spillmekanikk - er det garantert et av dine favorittmobilspill!

Full spesifikasjon
Forlegger Game Volla Productions
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=Game+Volla+Productions
Utgivelsesdato 2018-06-19
Dato lagt til 2018-06-19
Kategori Spill
Underkategori Kampspill
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 43

Comments:

Mest populær