Open Elearning

Open Elearning 1.0

Windows / Open Elearning / 26 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Åpen elæring: Den ultimate pedagogiske programvaren for lærere og pedagogiske designere

Er du en lærer eller pedagogisk designer på jakt etter en brukervennlig programvare for å lage e-læringsmoduler og pedagogiske spill? Se ikke lenger enn til Open Elearning – den gratis programvaren med åpen kildekode som gjør kursredigering til en lek.

Med Open Elearning kan du enkelt bygge e-læringsmoduler for å dele kunnskapen din med studenter. Enten du underviser i et klasserom eller på nettet, er denne programvaren utviklet for å hjelpe deg med å lage engasjerende innhold som vil holde elevene interessert og motivert.

En av hovedfunksjonene til Open Elearning er dens brukervennlighet. I motsetning til andre pedagogiske programmer som krever omfattende opplæring eller teknisk ekspertise, er dette programmet intuitivt og brukervennlig. Du trenger ingen spesielle ferdigheter eller kunnskaper for å komme i gang – bare last ned programvaren, installer den på datamaskinen din og begynn å lage!

En annen flott funksjon ved Open e-læring er fleksibiliteten. Dette programmet lar deg tilpasse e-læringsmodulene dine på en rekke måter, fra å legge til multimedieelementer som videoer og bilder til å inkludere interaktive spørrekonkurranser og spill. Du kan også velge fra et bredt utvalg av maler og temaer for å gi kursene dine et profesjonelt utseende.

Men kanskje det beste med Open Elearning er at det er helt gratis! Det er riktig – det er ingen skjulte avgifter eller kostnader knyttet til dette programmet. Den er tilgjengelig for alle som ønsker å bruke den, uavhengig av budsjett eller ressurser.

Så hvis du leter etter en brukervennlig pedagogisk programvare som vil hjelpe deg med å lage engasjerende e-læringsmoduler raskt og enkelt, trenger du ikke lete lenger enn Open Elearning. Last den ned i dag og begynn å dele kunnskapen din med studenter over hele verden!

Full spesifikasjon
Forlegger Open Elearning
Utgiver-nettsted http://www.openelearning.org/
Utgivelsesdato 2018-05-11
Dato lagt til 2018-05-10
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Læringsverktøy
Versjon 1.0
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 26

Comments: