Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D for Android

Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D for Android 1.0

Android / Ciphercoders / 6 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D for Android er et spennende nytt spill som bringer treningsstudioet til live som en slagmark. Med et bredt utvalg av ødeleggende jagerfly som Rock Hero, Funny Hero og Gangster Boys, kan spillerne velge sin favorittjager og ta kampen mot farlige kroppsbyggerrivaler i GYM.

Dette spillet inneholder jagerfly fra forskjellige land som er mestere i spesifikke kampstiler og unike spesialkrefter. Spillere kan bruke forskjellige kampkombinasjoner og gymnastteknikker for å beseire motstanderne og bli den ultimate mesteren.

Grafikken i Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D er fantastisk, med realistiske karaktermodeller og detaljerte miljøer som gir treningsstudioet liv. Kontrollene er intuitive og enkle å lære, noe som gjør det enkelt for spillere på alle ferdighetsnivåer å hoppe rett inn i handlingen.

En av de fremtredende funksjonene til dette spillet er tilpasningsalternativene. Spillere kan tilpasse fighterens utseende med en rekke antrekk, frisyrer, tatoveringer og mer. De kan også oppgradere fighterens evner ved å tjene erfaringspoeng gjennom kamper.

I tillegg til enkeltspillermodusen tilbyr Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D også flerspilleralternativer som lar spillere konkurrere mot hverandre online. Dette legger til et ekstra lag med spenning når spillere kjemper om overherredømmet i det virtuelle treningsstudioet.

Totalt sett er Virtual BodyBuilder GYM Fighting 3D et utmerket valg for alle som leter etter et actionfylt kampspill med mange tilpasningsmuligheter. Dens fantastiske grafikk, intuitive kontroller og spennende spilling gjør det til et av de beste spillene som er tilgjengelig på Android i dag.

Egenskaper:

- Bredt utvalg av ødeleggende jagerfly

- Realistiske karaktermodeller

- Detaljmiljøer

- Intuitive kontroller

- Tilpasningsalternativer

- Oppgraderbare evner

- Enkeltspillermodus

- Flerspilleralternativer

Full spesifikasjon
Forlegger Ciphercoders
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=Cipher+Coders
Utgivelsesdato 2018-05-09
Dato lagt til 2018-05-09
Kategori Spill
Underkategori Kampspill
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 6

Comments:

Mest populær