Digital Anatomy

Digital Anatomy 1.0.30

Windows / DAnatomy / 747 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Digital Anatomy er en kraftig og intuitiv DICOM-visningsprogram som er designet for å omdefinere måten medisinske bildebehandlingsarbeidere og studenter ser på og redigerer DICOM-bilder på. Med sin unike tilnærming til arbeidsflytadministrasjon tilbyr Digital Anatomy 1.0-programvaren en enestående brukeropplevelse som skiller den fra andre DICOM-seere på markedet.

En av hovedtrekkene til Digital Anatomy er fokuset på UX eller brukeropplevelse. Utviklerne har lagt stor vekt på å lage et grensesnitt som ikke bare er intuitivt, men som også kan tilpasses. Dette betyr at brukere enkelt kan justere grensesnittet til deres individuelle behov, noe som gjør det lettere for dem å få tilgang til alle verktøyene de trenger samtidig som de skjuler unødvendige ute av syne.

En annen fremtredende funksjon ved Digital Anatomy er det modulære arbeidsområdet, som lar brukere sette opp et fleksibelt arbeidsflytoppsett med flere skjermer. Dette betyr at de kan vise alle nødvendige verktøy akkurat der de trenger dem mens de holder unødvendige ute av syne.

Hastighet er et annet område der Digital Anatomy utmerker seg. I motsetning til andre DICOM-seere på markedet, har denne programvaren blitt bygget fra bunnen av uten å bruke trege og oppblåste rammer eller biblioteker. Som et resultat leverer den eksepsjonell ytelse og produktivitet, selv når du arbeider med store datasett.

Kompatibilitet er enda et område der Digital Anatomy skinner gjennom. Den støtter bilder fra alle modaliteter, inkludert CT, MR, NM, US, XA, MG og CR, noe som gjør det til et uunnværlig verktøy for profesjonelle innen medisinsk bildebehandling på tvers av ulike spesialiteter.

Enten du er en radiolog som leter etter et pålitelig verktøy for å se og analysere medisinske bilder eller en medisinstudent som leter etter en brukervennlig programvareløsning for å lære anatomi bedre; Digital Anatomy har dekket deg.

Med sitt robuste funksjonssett inkludert multi-dokument-grensesnitt som gir ubegrenset samtidig visning av DICOM-bilder så vel som multiframe-avspilling; denne programvaren gjør det enkelt for brukere å jobbe med komplekse datasett uten problemer.

I tillegg til disse funksjonene nevnt ovenfor; det er flere andre fordeler forbundet med bruk av Digital Anatomy, for eksempel:

- Avanserte bildebehandlingsfunksjoner: Med avanserte bildebehandlingsfunksjoner som vindusnivellering/breddejustering; brukere kan enkelt manipulere bilder i henhold til deres krav.

- Merknadsverktøy: Brukere kan kommentere bilder med tekstetiketter eller piler, noe som gjør det lettere for dem å kommunisere funn med kolleger.

- Måleverktøy: Med måleverktøy som avstandsmåling eller vinkelmåling; brukere kan måle anatomiske strukturer nøyaktig i løpet av sekunder.

- Eksportalternativer: Brukere kan eksportere kommenterte bilder i ulike formater som JPEG/PNG/TIFF etc., noe som gjør det enklere for dem å dele funn med både kolleger eller pasienter.

- Tilpassbare snarveier: Brukere kan tilpasse tastatursnarveier i henhold til deres preferanser og dermed øke produktivitetsnivåene betraktelig.

For å konkludere; Hvis du leter etter en pålitelig DICOM-viewer som tilbyr eksepsjonell ytelse kombinert med avanserte funksjoner, kan du ikke lete lenger enn Digital Anatomy! Det intuitive grensesnittet kombinert med kraftige bildebehandlingsmuligheter gjør det til et uunnværlig verktøy i enhver medisinsk bildebehandlingspersonells verktøysett!

Full spesifikasjon
Forlegger DAnatomy
Utgiver-nettsted http://www.danatomy.com
Utgivelsesdato 2018-04-02
Dato lagt til 2018-04-01
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Bildevisere
Versjon 1.0.30
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 747

Comments: