Hebrew Calendar&Tools for Windows 10

Hebrew Calendar&Tools for Windows 10

Windows / CrazyDuck / 52 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hebraisk kalender og verktøy for Windows 10 er en produktivitetsprogramvare som tilbyr en rekke funksjoner for å gjøre livet ditt enklere mens du er på farten. Denne 100 % gratis appen kommer uten annonser, noe som gjør den til et ideelt valg for de som ønsker å unngå distraksjoner mens de bruker enheten.

En av hovedfunksjonene til denne appen er den hebraiske kalenderen, som lar deg raskt konvertere mellom gregorianske og hebraiske datoer. Med bare ett trykk på applikasjonslinjen (på bunnen), kan du legge til den valgte datoen i kalenderen din, noe som gjør det enkelt å holde styr på viktige hendelser og avtaler.

Datovalgprosessen er intuitiv og brukervennlig, med kontroller som ligner på standard systemdatokontroller. Dette betyr at selv om du ikke er kjent med hebraiske datoer eller kalendere, vil du kunne bruke denne appen uten problemer.

I tillegg til kalenderfunksjonen, kommer hebraisk kalender og verktøy for Windows 10 også med to Live Tiles. Den vanlige flisen viser appikonet foran og den hebraiske datoen på baksiden. Men det er mer! Du får også en egendefinert flis som kan festes fra applikasjonslinjen. Å feste denne flisen vil gi deg et live-ikon i kalenderstil som viser både måned og dag på hebraisk på den ene siden og full datoinformasjon på den andre.

Denne programvaren er designet med brukeropplevelse i tankene - dens brukervennlige grensesnitt gjør det enkelt for alle å navigere gjennom de ulike funksjonene uten problemer eller forvirring.

Hvis du støter på problemer mens du bruker denne programvaren eller har forslag til forbedringer, ikke nøl med å rapportere dem – tilbakemeldinger fra brukere som deg selv hjelper oss med å forbedre produktene våre over tid!

Alt i alt, hvis du leter etter en effektiv måte å administrere timeplanen din på mens du holder deg organisert og produktiv gjennom de daglige aktivitetene dine, kan du ikke se lenger enn til hebraisk kalender og verktøy for Windows 10!

Full spesifikasjon
Forlegger CrazyDuck
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2018-04-13
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Annen
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 52

Comments: