Mathletics Student for Windows 10

Mathletics Student for Windows 10

Windows / IntoScience / 230 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Mathletics Student for Windows 10 er en prisvinnende e-læringsplattform som tilbyr en omfattende læreplan med aktiviteter for å hjelpe elevene med å forbedre matematikkferdighetene sine. Denne pedagogiske programvaren er utviklet for å gi elevene en morsom og engasjerende måte å lære matematikk på, samtidig som det lar lærere og foreldre spore fremgangen deres.

Mathletics Student-appen er tilgjengelig for gratis nedlasting i Microsoft App Store, men den krever påloggingsinformasjon fra mathletics.com-abonnenter. Når du har tilgang, kan du nyte alle funksjonene til denne kraftige programvaren.

En av de fremtredende funksjonene til Mathletics Student for Windows 10 er det glatte og spennende studentgrensesnittet. Appen er spesialdesignet for nettbrett, noe som gjør den enkel og intuitiv å bruke. Studentene vil elske den fargerike grafikken og de interaktive elementene som gjør det morsommere å lære matematikk enn noen gang før.

En annen nøkkelfunksjon ved Mathletics Student for Windows 10 er dens læreplan for aktiviteter. Nye aktiviteter legges til i sanntid etter hvert som de blir tilgjengelige, så det er alltid noe nytt å utforske. Enten du jobber med addisjon, subtraksjon, multiplikasjon eller divisjon, er det mange utfordringer for å holde deg engasjert.

Live Mathletics er en annen spennende funksjon som lar elevene spille mot andre over hele verden eller på sin egen skole i head-to-head aritmetiske kamper. Med ti tilgjengelige nivåer er det alltid en ny utfordring som venter rundt hjørnet.

Concept Search er et annet nyttig verktøy inkludert i Mathletics Student for Windows 10. Denne funksjonen lar elevene utforske hele ordlisten med matematiske termer og uttrykk i sitt eget tempo. Det er en fin måte å forsterke konsepter lært i klassen eller oppdage nye på egen hånd.

Alle resultater og poeng opptjent av elever registreres og synkroniseres i sanntid med skrivebordskontoen deres, slik at lærere/foreldre enkelt kan spore fremgang fra hvor som helst og når som helst! I tillegg sikrer lærertildelte lekseoppgavevarsler at elevene aldri går glipp av en oppgave igjen!

Det er viktig å merke seg at Mathletics gir ut flere aktiviteter uke for uke, så pass på at du ikke går glipp av noen oppdateringer! Hvis brukere opplever tekniske problemer mens de bruker denne programvaren, vil teamet vårt gjerne hjelpe dem via e-post [email protected] eller tweet @MathleticsIT

Avslutningsvis, hvis du leter etter en effektiv måte å forbedre dine matematiske ferdigheter samtidig som du har det gøy, så trenger du ikke lete lenger enn Mathletics Student for Windows 10! Med sin omfattende pensum av aktiviteter kombinert med live-konkurranser mot andre spillere over hele verden - har denne pedagogiske programvaren alt du trenger for å ta dine matematiske evner opp et hakk!

Full spesifikasjon
Forlegger IntoScience
Utgiver-nettsted http://intoscience.com/
Utgivelsesdato 2018-05-13
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Annen
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile (ARM, x86, x64)
Pris Free
Nedlastinger per uke 4
Totalt antall nedlastinger 230

Comments: