WinDbg Preview for Windows 10

WinDbg Preview for Windows 10 1.0.16.0

Windows / Microsoft Corporation / 1809 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du en utvikler som leter etter et kraftig feilsøkingsverktøy for å hjelpe deg med å identifisere og fikse problemer i koden din? Se ikke lenger enn til WinDbg Preview for Windows 10, den nyeste versjonen av Microsofts populære debugger.

Med moderne grafikk og raskere vinduer tilbyr WinDbg Preview en forbedret brukeropplevelse som gjør det enklere enn noen gang å navigere gjennom koden din. Og med sin fullverdige skriptopplevelse kan du automatisere repeterende oppgaver og strømlinjeforme feilsøkingsarbeidsflyten.

Men kanskje den mest spennende funksjonen i WinDbg Preview er Time Travel Debugging. Denne innovative teknologien lar deg gå bakover og fremover gjennom kjøringen av koden, noe som gjør det enkelt å finne nøyaktig hvor problemer oppstår. Med Time Travel Debugging kan du til og med gå tilbake i tid for å se hva som skjedde før en krasj eller feil oppstod.

Selvfølgelig er alle kommandoene, utvidelsene og arbeidsflytene som utviklere har kommet til å stole på i tidligere versjoner av WinDbg fortsatt tilgjengelig i WinDbg Preview. Og med sin enkelt utvidbare debugger-datamodell foran og i midten, er det enkelt å tilpasse verktøyet for å møte dine spesifikke behov.

Det er viktig å merke seg at mens WinDbg Preview fungerer med både Windows 10 Pro og Home-utgaver, er den ikke kompatibel med Windows 10 S. Så hvis du bruker denne strømlinjeformede versjonen av Windows 10 på enheten din, må du huske å velge et annet feilsøkingsverktøy i stedet.

For å lære mer om hvordan WinDbg Preview kan bidra til å forbedre utviklingsprosessen din eller last ned programvaren i dag, besøk http://aka.ms/windbgblog eller https://go.microsoft.com/fwlink/p/?linkid=854349!

Full spesifikasjon
Forlegger Microsoft Corporation
Utgiver-nettsted https://support.microsoft.com/en-us/contactus/
Utgivelsesdato 2018-05-15
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Koding Utilities
Versjon 1.0.16.0
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 (x86)
Pris Free
Nedlastinger per uke 36
Totalt antall nedlastinger 1809

Comments: