Crossfire Series for Windows 10

Crossfire Series for Windows 10

Windows / Top Developer / 145 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Crossfire Series for Windows 10 er en pedagogisk programvare som tilbyr en unik og oppslukende leseopplevelse. Med over 18 millioner solgte eksemplarer over hele verden, har Crossfire-serien blitt en multi-million bestselgende sensasjon. Denne programvaren lar deg oppleve lidenskapen til Eva og Gideons romantikk i de fire første intenst sensuelle Crossfire-romanene: Bare for deg, Reflected in You, Entwined with You og Captivated by You.

Bare for deg er den første romanen i denne serien som introduserer oss for Gideon Cross - en mann som kommer inn i Evas liv som lyn i mørket. Han er vakker og strålende, men også taggete og hvitglødende. Eva blir tiltrukket av ham som aldri før, og kjærligheten deres forvandler henne selv når hun ber om at fortiden deres ikke river dem fra hverandre.

Reflected in You tar oss dypere inn i forholdet deres ettersom Gideon blir en avhengighet for Eva - alle hennes ønsker. De er bundet av deres behov for hverandre, og lidenskapen deres tar dem utover deres grenser til den søteste kanten av besettelse.

Entwined with You utforsker hvor mye Gideon risikerte for Eva mens de var sammenflettet av hemmeligheter som prøvde å trosse alle odds. De laget sine egne regler og overga seg fullstendig til hverandres besittelsesmakt.

Fanget av deg ser Gideon kalle Eva sin engel mens de møter bitre fiender ut av skyggene som avslører smerte, usikkerhet fra gamle sår åpnet opp av løfter utvekslet mellom dem som burde ha bundet dem tettere enn blod eller kjøtt, men i stedet lokket dem mot kjent sikkerhet eller kamp for fremtiden som virket umulig drøm plutselig.

One with you avslutter denne globale blockbuster-kvintetten hvor det var lett å bli forelsket i Gideon; å gifte seg med ham var en drøm som gikk i oppfyllelse; men det var ikke uten utfordringer underveis.

Crossfire-serien tilbyr leserne en intens emosjonell reise gjennom kjærlighetshistorier fylt med lidenskap, drama, spennende vendinger og vendinger som vil holde deg på kanten til den endelige avslutningen. Programvaren gir brukerne tilgang til alle de fire romanene samtidig, slik at de kan lese når som helst uten at fysiske bøker tar opp plass i hyllene eller bærer rundt på tunge bøker når de reiser.

Denne pedagogiske programvaren gir brukerne tilgang ikke bare til disse romanene, men også tilleggsfunksjoner som bokmerker som lar leserne enkelt fortsette der de slapp forrige gang de leste; fremheve viktige passasjer i teksten som gjør det lettere senere referansepunkter under diskusjoner eller forskningsprosjekt relaterte emner som dekkes i disse bøkene; søkefunksjon som muliggjør raske søk etter spesifikke ord fraser gjennom hele tekstinnholdet som er tilgjengelig i denne serien, noe som gjør det enklere å finne nødvendig informasjon raskt og effektivt uten å kaste bort tid på å bla gjennom sidene og lete etter spesiell informasjon som kreves etcetera

Avslutningsvis er Crossfire Series for Windows 10 et utmerket valg hvis du leter etter pedagogisk programvare som tilbyr både underholdningsverdi og læringsmuligheter om forhold mellom mennesker som brenner dypt for hverandre til tross for utfordringer på veien mot å oppnå lykke sammen for alltid !

Full spesifikasjon
Forlegger Top Developer
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2018-04-16
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori ebøker
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 145

Comments: