NCERT Science in Hindi for Windows 10

NCERT Science in Hindi for Windows 10

Windows / topfreeapps / 36 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

NCERT Science in Hindi for Windows 10 er en pedagogisk programvare utviklet for å hjelpe studenter med å lære naturvitenskapelige emner på hindi. Appen er spesielt skreddersydd til NCERT-pensumet og dekker et bredt spekter av emner, inkludert materie, atomer og molekyler, strukturen til atomet, vev, mangfold i levende organismer, bevegelse, kraft og bevegelseslov, gravitasjon, arbeid og energi , lydbølger og naturressurser.

Programvaren har emnemessig innhold som presenteres i et lettfattelig format. Hvert emne er delt inn i deler som presenteres fra enkle til vanskelige nivåer. Dette gjør det lettere for elevene å forstå komplekse konsepter uten å føle seg overveldet.

En av de fremtredende funksjonene til denne programvaren er bruken av attraktive bilder som hjelper til med å avklare konsepter. Disse bildene er nøye utvalgt for å utfylle hvert emne som dekkes av appen. De fungerer som visuelle hjelpemidler som gjør læringen mer engasjerende og morsom.

NCERT Science in Hindi for Windows 10 er designet med tanke på klasse 9-elever. Det gir dem en omfattende forståelse av vitenskapelige emner som dekkes av pensum, samtidig som det hjelper dem med å forberede seg til eksamen.

Enten du er en student som ønsker å forbedre karakterene dine eller en lærer som leter etter et effektivt undervisningsverktøy - NCERT Science in Hindi for Windows 10 har dekket deg! Med sitt brukervennlige grensesnitt og engasjerende innhold - vil denne programvaren gjøre læring av naturfag både morsomt og effektivt.

Så hvorfor vente? Last ned NCERT Science in Hindi i dag og begynn å utforske alt det har å tilby!

Full spesifikasjon
Forlegger topfreeapps
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2018-04-16
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Annen
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 36

Comments: