EV3 Programming for Windows 10

EV3 Programming for Windows 10

Windows / LEGO Education / 251 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

EV3-programmering for Windows 10: Den ultimate pedagogiske programvaren for robotentusiaster

Leter du etter en intuitiv og effektiv måte å introdusere elevene dine for robotverdenen på? Se ikke lenger enn til EV3 Programmering, den offisielle programmeringsappen fra LEGO Education. Denne programvaren er designet spesielt for bruk med LEGO MINDSTORMS Education EV3, og gir alle nødvendige verktøy for å engasjere og motivere elevene både i og utenfor klasserommet.

Med sitt ikonbaserte miljø er EV3-programmering enkel å bruke selv for nybegynnere. Enten du er en erfaren lærer eller nettopp har startet innen robotikkutdanning, vil denne programvaren hjelpe deg med å komme raskt og enkelt i gang. Og med et bredt utvalg av støttemateriell inkludert, har du alt du trenger for å sikre en sømløs introduksjon.

En av nøkkelfunksjonene til EV3-programmering er de seks trinnvise Robot Educator-opplæringene. Disse veiledningene gir en effektiv guide til programmering og maskinvare, og hjelper elevene å lære i sitt eget tempo mens de bygger tillit til evnene deres. I tillegg gir en leksjonsplan for introduksjon til robotikk lærere en oversikt over ni separate oppstartstimer som knytter nylært materiale til lokale læreplanstandarder og foreslår mulige vurderingsområder.

Men det er ikke alt – EV3-programmering er også utformet som en del av LEGO MINDSTORMS Education EV3-læringskonseptet. Dette betyr at den støtter lærere med en intuitiv teknologiplattform og håndterbare pensumrelevante leksjoner som er på linje med lokale standarder. Med virkelig robotteknologi til fingerspissene gjennom denne enkle mobile løsningen, kan elevene engasjere seg i et bredt spekter av fag, inkludert informatikk, naturvitenskap, teknologiteknikk og matematikk (STEM).

Det er viktig å merke seg at mens EV3-programmering er et kraftig verktøy i seg selv; den er ikke ment som en frittstående app, men brukes kun sammen med LEGO-modeller bygget med LEGO MINDSTORMS Education EV3 Core Set.

Avslutningsvis: Hvis du leter etter pedagogisk programvare som vil hjelpe elevene dine med å lære om robotikk på en engasjerende måte og samtidig gi dem virkelige ferdigheter de kan bruke hele livet – ikke se lenger enn til EV3-programmering! Med det intuitive grensesnittet kombinert med støttemateriell som Robot Educator-opplæringer og leksjonsplaner for introduksjon til robotikk; det er perfekt enten du nettopp har begynt eller allerede har erfaring med å undervise i STEM-fag!

Full spesifikasjon
Forlegger LEGO Education
Utgiver-nettsted http://education.lego.com
Utgivelsesdato 2018-05-15
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Annen
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 (x86)
Pris Free
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 251

Comments: