3D Human Anatomy for Windows 10

3D Human Anatomy for Windows 10

Windows / Education Mobile / 172 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

3D Human Anatomy for Windows 10 er en banebrytende pedagogisk programvare som tilbyr en ekte og fullstendig 3D-app for å lære menneskelig anatomi. Denne appen er bygget på et avansert interaktivt 3D-berøringsgrensesnitt, noe som gjør den til et ideelt verktøy for leger, lærere eller fagfolk som har behov for å visuelt vise detaljerte områder til sine pasienter eller studenter - som hjelper til med å utdanne eller forklare tilstander, plager og skader.

Fra skaperen av Visual Anatomy-appen, er denne programvaren designet for å gi brukerne en omfattende forståelse av menneskekroppen. Med sine svært detaljerte modeller og virtuelle disseksjonsfunksjon, kan brukere skrelle lag av muskler og avsløre de anatomiske strukturene under dem. Dette gir mulighet for en mer dyptgående utforskning av menneskekroppen enn tradisjonelle lærebøker eller diagrammer.

En av nøkkelfunksjonene til denne programvaren er dens evne til å rotere modeller til alle vinkler og zoome inn og ut. Dette lar brukere utforske alle aspekter av menneskekroppen i detalj. I tillegg gjør lyduttale for alle anatomiske termer det enkelt for brukere å lære riktig uttale mens de studerer.

3D-plasseringsquizene er en annen fremtredende funksjon som skiller denne programvaren fra andre pedagogiske verktøy på markedet. Disse quizene tester kunnskapen din ved å be deg identifisere forskjellige anatomiske strukturer basert på deres plassering i kroppen.

Brukere kan også søke etter spesifikke anatomiske strukturer i appens database ved hjelp av nøkkelord. Dette avslører deres nøyaktige plassering i modellen slik at de kan studeres mer detaljert.

Programvaren inkluderer både mannlige og kvinnelige reproduksjonssystemer som er tilgjengelige separat så vel som sammen som ett system. Informasjonen som gis kommer fra Wikipedia og Grays anatomi lærebok som sikrer nøyaktighet når man studerer anatomi.

Dette pedagogiske verktøyet dekker alle større systemer inkludert skjelett (alle bein i kroppen vår), leddbånd (kun skulder- og knebånd), muskler (145 muskler), sirkulasjonssystem (arterier, vener, hjerte), nervesystem, luftveier, reproduksjonssystem (både menn og kvinner) og urinveier, noe som gjør det til en utmerket ressurs, ikke bare for studenter, men også profesjonelle som trenger sporadiske påminnelser om visse aspekter knyttet til disse systemene

I tillegg til å bli brukt som et læringsverktøy av studenter eller medisinske fagfolk; den fungerer også som en utmerket guidebok/ordbok som gir detaljert informasjon om ulike deler/systemer som finnes inne i kroppen vår

Totalt sett gir denne applikasjonen en oppslukende opplevelse for å lære om menneskelig anatomi gjennom det interaktive grensesnittet som gjør det morsomt å studere samtidig som det er informativt!

Full spesifikasjon
Forlegger Education Mobile
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2018-04-12
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Programvare for helse og trening
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Pris $2.99
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 172

Comments: