Teletubbies [Free] for Windows 10

Teletubbies [Free] for Windows 10

Windows / KidGames / 803 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Teletubbies [Free] for Windows 10 er et hjemmeprogram som er utviklet spesielt for førskolebarn som elsker å lære gjennom å hoppe rundt, synge barnesanger med en vennlig, optimistisk holdning. Denne appen tilbyr et minnekortspill med de elskede Teletubbies-karakterene og en samling av hele episoder for å holde de små underholdt og engasjert.

Teletubbies-appen er et utmerket verktøy for foreldre som ønsker å gi barna morsomme og lærerike aktiviteter som bidrar til å forbedre korttidshukommelsen og hastighetsgjenkjenning. Puslespillet for barn har deres favorittkarakter Teletubbies, noe som gjør det til en spennende opplevelse for dem.

Spillet har fire forskjellige nivåer: lett, middels, vanskelig og vanskelig. Hvert nivå krever at spilleren fullfører det med minimum fingertrykk for å matche alle objekter. Denne funksjonen hjelper til med å utvikle hånd-øye-koordinasjon samtidig som den forbedrer kognitive evner som problemløsningsferdigheter.

Noe av det beste med denne appen er at den gir timer med underholdning uten ekstra kostnad. Teletubbies-videoene oppdateres ofte slik at barnet ditt kan glede seg over nytt innhold regelmessig.

Med så mye moro å ha, hva venter du på? Få Teletubbies-appen på din Windows 10-enhet i dag!

Egenskaper:

1) Minnekortspill: Minnekortspillet inneholder de elskede Teletubbies-karakterene og bidrar til å forbedre korttidsminne og hastighetsgjenkjenningsferdigheter hos barn.

2) Fire forskjellige nivåer: Spillet har fire forskjellige nivåer - lett, middels, vanskelig og vanskelig - hver krever at spillere fullfører dem med minimum fingertrykk for å matche alle objekter.

3) Hånd-øye-koordinasjon: Å spille dette puslespillet bidrar til å utvikle hånd-øye-koordinasjon samtidig som det forbedrer kognitive evner som problemløsningsferdigheter.

4) Samling av hele episoder: Appen tilbyr en samling av hele episoder med de elskelige Teletubbies-karakterene som vil holde barnet ditt underholdt og engasjert i timevis!

5) Oppdateres ofte: Med hyppige oppdateringer som legger til nye videoer regelmessig, er det alltid noe nytt for barnet ditt å glede seg over!

Konklusjon:

Avslutningsvis, hvis du leter etter en engasjerende hjemmeprogramvare som vil holde førskolebarnet ditt underholdt samtidig som det hjelper dem med å lære verdifulle kognitive ferdigheter som problemløsning og hånd-øye-koordinasjon, så se ikke lenger enn til gratis nedlasting "Teletubbies "app! Med sine morsomme minnekortspill med alles favorittkarakterer fra dette klassiske TV-programmet sammen med den omfattende samlingen av hele episoder som oppdateres ofte - det er virkelig noe her for enhver ung fan der ute! Så hvorfor vente? Last ned nå på Windows 10-enheter i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger KidGames
Utgiver-nettsted http://kid-games.info/
Utgivelsesdato 2018-05-15
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Programvare for barn og foreldre
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 12
Totalt antall nedlastinger 803

Comments: