DreamHouse for Windows 10

DreamHouse for Windows 10

Windows / Yoyo / 74 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

DreamHouse for Windows 10 er en hjemmeprogramvare som bringer Barbie-verdenen til live på datamaskinen din. Med denne appen kan du se Barbie mens hun deltar på fester, går på stranden, dater Ken, henger med søstrene sine og gjør alt det du forventer at Barbie skal gjøre. Denne appen er perfekt for barn som elsker Barbie og ønsker å oppleve livet hennes i drømmehuset.

En av de beste tingene med DreamHouse for Windows 10 er det brukervennlige grensesnittet. Appen er enkel å navigere og har et rent design som gjør det enkelt for barn å bruke. Grafikken er lys og fargerik, noe som legger til et ekstra lag med moro til opplevelsen.

Appen inneholder ulike episoder som viser frem ulike aspekter av Barbies liv i drømmehuset. Hver episode har en unik historie som holder barna engasjert og underholdt gjennom hele seeropplevelsen. I tillegg er det interaktive elementer i hver episode som lar barna delta i noen av Barbies aktiviteter.

DreamHouse for Windows 10 inkluderer også minispill som er designet spesielt for små barn. Disse spillene hjelper til med å utvikle hånd-øye-koordinasjon og problemløsningsferdigheter samtidig som de holder dem underholdt.

Foreldre vil sette pris på hvor trygg denne appen er for barna deres. Det er ingen annonser eller linker i appen som kan lede dem bort fra den eller utsette dem for upassende innhold på nettet.

Alt i alt er DreamHouse for Windows 10 et utmerket valg hvis du leter etter en morsom og engasjerende måte for barnet ditt å oppleve Barbies verden i et trygt miljø på datamaskinen. Med sitt brukervennlige grensesnitt, fargerik grafikk, interaktive elementer i hver episode, minispill designet spesielt med små barn i tankene - denne programvaren vil holde barnet ditt underholdt mens du utvikler viktige ferdigheter på samme tid!

Full spesifikasjon
Forlegger Yoyo
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2018-05-17
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Programvare for barn og foreldre
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 74

Comments: