TrunAPP for Windows 10

TrunAPP for Windows 10

Windows / TrunCAD GmbH / 146 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

TrunAPP for Windows 10 er en kraftig underholdningsprogramvare som lar deg designe dine egne møbler med letthet. Enten du drømmer om en tilpasset TV-skjenk, garderobe eller individuelt skap, har TrunAPP deg dekket. Med sitt intuitive grensesnitt og avanserte funksjoner gjør denne programvaren det enkelt å lage møbeldesign av høy kvalitet som oppfyller dine eksakte behov.

En av de viktigste fordelene med TrunAPP er dens allsidighet. Denne programvaren kan brukes til å designe alle typer møbler, fra garderober og kjøkkenskap til baderomsinnredning og kontorpulter. Uansett hva slags møbler du trenger, gir TrunAPP deg verktøyene til å lage det selv.

For å komme i gang med TrunAPP, last ned programvaren til din Windows 10-enhet og start den. Derfra kan du velge fra et bredt utvalg av maler eller begynne å designe fra bunnen av med dine egne mål og spesifikasjoner.

En av de fremtredende funksjonene til TrunAPP er dens evne til å bruke bilder som bakgrunn for designene dine. Dette betyr at du kan ta et bilde av ethvert rom i hjemmet ditt og bruke det som bakteppe for møbeldesignene dine. Når du lager hvert stykke, vil du kunne se hvordan det passer inn i rommet i sanntid.

En annen flott funksjon ved TrunAPP er rimeligheten. I motsetning til tradisjonelle tilpassede møbeltjenester som kan koste tusenvis av dollar per stykke, tilbyr TrunAPP design av høy kvalitet til en rimelig pris. Dette gjør det til et ideelt valg for alle som ønsker spesiallagde møbler uten å tære på.

I tillegg til designegenskapene tilbyr TrunAPP også avanserte tilpasningsmuligheter som fargevalg og materialvalg. Du kan velge mellom et bredt spekter av farger og materialer, inkludert trefinish, metallaksenter, glasspaneler og mer.

Alt i alt, hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig verktøy for å designe skreddersydde møbler på Windows 10-enheter, trenger du ikke lete lenger enn til TrunApp! Med det intuitive grensesnittet og avanserte funksjoner som fotobakgrunn og sanntidsvisualiseringsfunksjoner - vil denne appen hjelpe deg med å bringe alle drømmene om å få tilrettelagte verk i oppfyllelse samtidig som kostnadene holdes lave!

Full spesifikasjon
Forlegger TrunCAD GmbH
Utgiver-nettsted http://www.truncad.de
Utgivelsesdato 2018-05-17
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Livsstilsprogramvare
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 146

Comments: