STM: Apocalypse for Windows 10

STM: Apocalypse for Windows 10 2.0.0.0

Windows / Deviant Spark / 20 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

STM: Apocalypse for Windows 10 - A Hilarious Story Game

Leter du etter et morsomt og underholdende spill som får deg til å le? Se ikke lenger enn til STM: Apocalypse for Windows 10! Dette morsomme historiespillet er perfekt for alle som elsker å le og liker klassiske historier med en vri.

Med STM: Apocalypse kan du nyte 12 klassiske historier fra det populære Xbox Indie-spillet. Men dette er ikke din typiske historiebok – i stedet kan du fylle ut tomrommene i hver historie med dine egne ord. Dette legger til et helt nytt nivå av morsomhet når du lager din egen unike versjon av hver fortelling.

Men hvis det virker som for mye arbeid å komme med dine egne ord, ikke bekymre deg – det er også en "Shuffle"-modus som automatisk velger ord for deg. Dette gjør det enkelt å hoppe rett inn i handlingen uten ekstra innsats fra din side.

Og hvis du er bekymret for å bli lei av de samme gamle historiene om og om igjen, ikke frykt! Med STM: Apocalypse kan brukere legge til eller fjerne ord fra ordbanken slik at hver historie alltid er frisk og spennende. Du vil aldri gå tom for nye måter å spille dette spillet på!

Noe av det beste med STM: Apocalypse er at det er best å lese høyt. Dette betyr at den er perfekt for å leke med familie, venner eller til og med barn. Alle kan være med på moroa mens de bytter på å fylle ut tomrommene og lage sine egne morsomme versjoner av disse klassiske historiene.

Så hva venter du på? Last ned STM: Apocalypse i dag og begynn å le deg gjennom noen av favoritthistoriene dine!

Full spesifikasjon
Forlegger Deviant Spark
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2018-04-14
Dato lagt til 2018-03-01
Kategori Spill
Underkategori Barnespill
Versjon 2.0.0.0
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 20

Comments: