Ref Scheduler

Ref Scheduler 6.1

Windows / Structurally Sound Software Solutions / 956 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Ref Scheduler er en kraftig underholdningsprogramvare utviklet for å hjelpe deg med å planlegge dommere for dine sportsbegivenheter. Enten du organiserer en lokal fotballturnering eller administrerer en basketballliga på videregående skoler, kan Ref Scheduler hjelpe til med å strømlinjeforme planleggingsprosessen og sikre at alle kamper er bemannet med kvalifiserte dommere.

Med Ref Scheduler kan du enkelt legge inn og administrere lister over dommere, skoler/klubber/ligaer, lag, nettsteder og spill. Når disse listene er lagt inn i programmet, kan du begynne å planlegge kamper og tildele dommere til hvert spill.

En av hovedtrekkene til Ref Scheduler er dens fleksibilitet. Du kan legge til eller slette dommere, skoler/klubber/ligaer, lag, nettsteder og spill etter behov gjennom hele sesongen. Dette betyr at hvis det er endringer i timeplanen din eller hvis nye lag blir med i ligaen din midt i sesongen, kan du enkelt justere timeplanene dine deretter.

En annen flott funksjon ved Ref Scheduler er dens evne til å laste ned tidsplaner i Excel-format eller skrive dem ut for enkel distribusjon. Du kan også sende timeplaner direkte fra programmet på e-post til trenere og spillansvarlige, slik at de alltid har oppdatert informasjon om kamptider og -steder.

I tillegg til planleggingsmulighetene, lar Ref Scheduler deg også koordinere med webversjonen av programmet på www.ssssol.com. Dette betyr at hvis flere personer trenger tilgang til timeplanen din (som andre ligaadministratorer), kan de se den på nettet uten å måtte ha tilgang til datamaskinen din.

Til slutt, en av de mest praktiske funksjonene til Ref Scheduler er evnen til å laste opp eller laste ned databaser fra internett. Dette betyr at hvis du trenger å overføre data mellom datamaskiner (for eksempel når du bytter fra en stasjonær datamaskin hjemme til en bærbar datamaskin på farten), er det enkelt å gjøre det uten å miste informasjon.

Samlet sett er Ref Scheduler et viktig verktøy for alle som trenger hjelp til å administrere dommerplaner for sine sportsbegivenheter. Med sitt brukervennlige grensesnitt og kraftige funksjoner som fleksible planleggingsmuligheter og online koordineringsmuligheter med www.ssssol.com, vil denne programvaren spare tid samtidig som den sikrer at alle kamper er bemannet med kvalifiserte dommere – noe som gjør den til et uunnværlig verktøy for enhver sportsarrangør!

Full spesifikasjon
Forlegger Structurally Sound Software Solutions
Utgiver-nettsted http://www.SSSSol.com/
Utgivelsesdato 2018-01-09
Dato lagt til 2018-01-09
Kategori Underholdningsprogramvare
Underkategori Sportsprogramvare
Versjon 6.1
Os krav Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav .NET Framework 4.0
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 956

Comments: