Internet of Things Developer

Internet of Things Developer 2.80

Windows / Dynamic Applications / 41 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Internet of Things Developer er en kraftig forretningsprogramvare som lar brukere utvikle smarte hjem for mennesker over hele verden. Denne innovative løsningen er basert på en differensialligningsløser, som betyr at brukere ganske enkelt kan deklarere formelen og endre alle inndata de ønsker over tid. Med denne programvaren kan du se netto overskuddsestimater over 48 måneder, nøyaktig beregnet i System Dynamics.

Internet of Things-utvikleren tilbyr en rekke funksjoner som lar deg beregne følgere på sosiale medier, Adwords, besøkende på nettstedet, produksjonskostnader, appnedlastinger, total omsetning og nettofortjeneste. Med denne programvaren til fingerspissene kan du utforske verden og glemme risiko eller verdenserobring. Dette er den virkelige game changer.

En av de viktigste fordelene ved å bruke IoT-teknologi er dens evne til å hjelpe folk til å leve mer komfortable liv. Tenk deg for eksempel at du er en husmor som bruker hele dagen hjemme på å lage mat til familien din. Om sommeren når det blir varmt på kjøkkenet mens hun lager mat til familien hennes, skulle hun ønske hun hadde et klimaanlegg, men mannen hennes synes det er for dyrt, og datteren mener det ikke er bra for klimaendringene.

Men med IoT-teknologi er det andre tilgjengelige alternativer, for eksempel å utvikle et solcellesystem-drevet klimaanlegg som vil være en fullstendig autonom enhet kun beregnet for IoT-bruk. Ved å åpne opp et nettsted og to Twitter-kontoer skaper hun en vinn-vinn-vinn-situasjon for sin lille familie ved å lage en innovativ løsning som hjelper dem å holde seg kule samtidig som den beskytter naturen.

Med Internet of Things Developer-programvare fra Dynamic Applications til din disposisjon kan du beregne verdensomspennende utvidelse over tid og finne ut hvilket prispunkt som vil fungere best for dine produkt- eller tjenestetilbud. Mulighetene er uendelige med dette kraftige verktøysettet!

Dynamic Applications er forpliktet til å styrke mennesker gjennom delingsøkonomiske prinsipper, så følg oss i dag for å lære mer om hvordan vi endrer livene, én innovasjon om gangen!

Full spesifikasjon
Forlegger Dynamic Applications
Utgiver-nettsted https://www.dynamic-applications.org
Utgivelsesdato 2018-01-03
Dato lagt til 2018-01-03
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Programvare for små bedrifter
Versjon 2.80
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 41

Comments: