702 DZAS Online Radio for Android

702 DZAS Online Radio for Android 3.0

Android / Christain App Maker / 308 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

702 DZAS Online Radio for Android er en gratis MP3- og lydprogramvare som lar deg lytte til 702 DZAS når som helst og hvor som helst. Med denne appen kan du nyte favorittradiostasjonen din mens du er på farten, så lenge du har en internettforbindelse.

Denne appen er perfekt for de som elsker å lytte til kristen musikk og programmer. Det tilbyr et bredt utvalg av programmer som imøtekommer ulike interesser og preferanser. Enten du leter etter inspirerende meldinger, bibelstudier eller oppløftende musikk, har 702 DZAS deg dekket.

En av de beste tingene med denne appen er funksjonen for programplaner. Med denne funksjonen kan du enkelt se hva som spilles på radiostasjonen til enhver tid. Dette gjør det enkelt for deg å planlegge dagen din rundt favorittprogrammene dine og aldri gå glipp av noe viktig.

En annen flott funksjon i denne appen er live chat-funksjonen. Dette lar lyttere samhandle med hverandre i sanntid mens de lytter til favorittprogrammene deres. Du kan dele dine tanker og meninger med andre lyttere fra hele verden og bygge et fellesskap rundt dine felles interesser.

For de som leter etter daglig inspirasjon og veiledning, tilbyr 702 DZAS Online Radio også daglige andakter. Disse andaktene er laget for å hjelpe tilhørere å vokse i sin tro ved å gi dem praktisk innsikt og råd basert på bibelske prinsipper.

I tillegg til disse funksjonene tilbyr 702 DZAS Online Radio også gratis teksttjenester til Filippinene. Dette betyr at brukere kan sende tekstmeldinger uten å måtte betale gebyrer eller gebyrer.

Totalt sett er 702 DZAS Online Radio for Android et utmerket valg for alle som elsker kristen musikk og programmering. Det brukervennlige grensesnittet gjør det enkelt selv for nybegynnere, mens dets avanserte funksjoner gjør det perfekt selv for erfarne brukere som ønsker mer kontroll over lytteopplevelsen.

Så hvis du leter etter en pålitelig måte å holde kontakten med troen din på mens du er på farten eller bare vil ha tilgang til kristen programmering av høy kvalitet uansett hvor du er i verden – ikke se lenger enn til 702 DZAS Online Radio!

Full spesifikasjon
Forlegger Christain App Maker
Utgiver-nettsted http://702dzas.weebly.com/
Utgivelsesdato 2017-11-27
Dato lagt til 2017-11-27
Kategori MP3- og lydprogramvare
Underkategori Streaming lydprogramvare
Versjon 3.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 308

Comments:

Mest populær