Virtual Serial Port Driver

Virtual Serial Port Driver 9.0

Windows / Eltima Software / 745 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Virtual Serial Port Driver av Eltima Software er et kraftig verktøy som lar brukere lage virtuelle COM-portpar. Denne programvaren er designet for de som trenger å koble til serielle applikasjoner og overføre data via en virtuell nullmodemkabel. Med Virtual Serial Port Driver kan brukere lage virtuelle serielle porter som oppfører seg som om de var ekte porter, slik at serielle applikasjoner kan kommunisere sømløst med hverandre.

En av nøkkelfunksjonene til Virtual Serial Port Driver er dens evne til å støtte alle serieportinnstillinger, streng baudrate-emulering, HandFlow-kontroll og signallinjer. Dette betyr at brukere kan konfigurere sine virtuelle COM-porter akkurat som de ville gjort med ekte. I tillegg kan dataene som er skrevet til den ene virtuelle serieporten leses umiddelbart fra den andre.

Virtual Serial Port Driver er tilgjengelig i to versjoner: en GUI-versjon og en driverversjon med API for de som skal bruke den i sitt eget produkt. GUI-versjonen gir et brukervennlig grensesnitt for å lage og administrere virtuelle COM-portpar. Brukere kan enkelt konfigurere innstillinger som overføringshastighet, paritet, databiter og stoppbiter.

Driverversjonen med API gir utviklere et kraftig verktøysett for å integrere Virtual Serial Port Driver i sine egne produkter eller applikasjoner. Med denne versjonen av programvaren har utviklere tilgang til et omfattende sett med APIer som lar dem kontrollere alle aspekter av programvarens funksjonalitet.

En av de mest imponerende funksjonene til Virtual Serial Port Driver er dens evne til automatisk å lage virtuelle COM-portpar ved oppstart av systemet, selv før pålogging. Dette betyr at brukere ikke trenger å bekymre seg for å manuelt konfigurere sine virtuelle porter hver gang de starter opp datamaskinen.

En annen flott funksjon ved Virtual Serial Port Driver er dens kompatibilitet med Windows-operativsystemer fra Windows 2000 til Windows 10 (32-bit og 64-bit). Dette gjør det til en ideell løsning for bedrifter eller enkeltpersoner som trenger pålitelig tilkobling mellom eldre systemer og moderne datamaskiner.

I tillegg til kjernefunksjonaliteten som et verktøy for å lage virtuelle COM-portpar, inkluderer Virtual Serial Port Driver også flere avanserte funksjoner som støtte for flere forekomster (opptil 256), støtte for hot-plugging/frakobling og mer.

Alt i alt, hvis du leter etter et pålitelig verktøy som lar deg lage sømløse forbindelser mellom dine serielle applikasjoner ved hjelp av virtuell null-modem kabelteknologi, så trenger du ikke lete lenger enn Virtual Serial Port Driver av Eltima Software!

Full spesifikasjon
Forlegger Eltima Software
Utgiver-nettsted http://www.eltima.com/
Utgivelsesdato 2017-08-09
Dato lagt til 2017-08-08
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Annen
Versjon 9.0
Os krav Windows 10, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 745

Comments: