Camelcamelcamel

Camelcamelcamel 1.0

Windows / Cosmic Shovel / 489 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å stadig sjekke Amazon for prisfall på favorittproduktene dine? Se ikke lenger enn Camelcamelcamel, den gratis Amazon-prissporeren som overvåker millioner av produkter og varsler deg når prisene faller.

Med Camelcamelcamel kan du enkelt spore prishistorikken til ethvert produkt på Amazon og motta varsler når prisen faller til et nivå du er komfortabel med. Dette betyr at du aldri vil gå glipp av et godt tilbud igjen!

Men Camelcamelcamel handler ikke bare om å spore priser. Den tilbyr også en rekke andre funksjoner for å gjøre din online shoppingopplevelse enklere og morsommere.

For eksempel, med Camelcamelcamels nettleserutvidelse, kan du raskt se prishistorikken til ethvert produkt mens du surfer på Amazon. Dette gjør det enkelt å se om et produkt for øyeblikket er priset høyere eller lavere enn den gjennomsnittlige historiske prisen.

Camelcamelcamel tilbyr også en brukervennlig ønskeliste-funksjon som lar deg lagre produkter til senere og motta varsler når prisene faller. Dette er perfekt for de gangene du ikke er helt klar til å foreta et kjøp, men ønsker å holde et øye med produktets priser.

Og hvis du er en som liker å shoppe rundt før du kjøper noe, har Camelcamelcamel deg også dekket der. Nettstedet tilbyr omfattende prisdata for tusenvis av forhandlere over hele nettet, slik at du kan sammenligne priser og finne den beste avtalen.

Så enten du leter etter et spesifikt produkt eller bare vil holde et øye med prisene generelt, er Camelcamlelamel et viktig verktøy for enhver kyndig netthandel. Prøv det i dag og begynn å spare penger!

Full spesifikasjon
Forlegger Cosmic Shovel
Utgiver-nettsted http://cosmicshovel.com/
Utgivelsesdato 2017-07-26
Dato lagt til 2017-07-26
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Diverse hjemmeprogramvare
Versjon 1.0
Os krav Webware, Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 489

Comments: