Google Maps with GPS Tracker

Google Maps with GPS Tracker 45.0

Windows / Golenfound Software / 2613621 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Google Maps med GPS Tracker er en kraftig pedagogisk programvare som lar deg spore din fysiske posisjon i sanntid på et bevegelig Google-kart. Denne lille applikasjonen kan installeres på din PC og laster opp GPS-posisjonen din med jevne mellomrom over enten GPRS eller 3G, som oppdaterer posisjonen din på et bevegelig Google-kart.

Med denne programvaren kan du enkelt holde styr på posisjonen din mens du reiser eller utforsker nye steder. Det er et utmerket verktøy for turgåere, syklister og andre friluftsentusiaster som ønsker å holde styr på rutene sine og dele dem med andre.

En av de beste tingene med Google Maps med GPS Tracker er dens brukervennlighet. Programvaren har et enkelt grensesnitt som gjør det enkelt for alle å bruke. Du trenger ingen teknisk kunnskap eller erfaring for å komme i gang med denne programvaren.

Programvaren kommer også med flere funksjoner som gjør den enda mer nyttig. Du kan for eksempel sette opp veipunkter langs ruten og legge til notater om hvert enkelt. Denne funksjonen er spesielt nyttig hvis du utforsker nye områder og ønsker å huske viktige landemerker eller severdigheter.

En annen flott funksjon i Google Maps med GPS Tracker er dens evne til å eksportere data i ulike formater som KML (Keyhole Markup Language) eller GPX (GPS Exchange Format). Dette betyr at du enkelt kan dele rutene dine med andre som kanskje ikke har samme programvare installert på enhetene sine.

I tillegg til praktisk bruk har Google Maps med GPS Tracker også pedagogiske fordeler. Den kan brukes i klasserom som et undervisningsverktøy for geografitimer eller som en del av naturvitenskapelige eksperimenter som involverer sporing av bevegelse over tid.

Totalt sett er Google Maps med GPS Tracker en utmerket pedagogisk programvare som tilbyr praktiske fordeler for friluftsentusiaster, samtidig som det gir verdifulle læringsmuligheter for både elever og lærere. Dens brukervennlighet kombinert med kraftige funksjoner gjør den til et viktig verktøy for alle som ønsker å utforske nye steder mens de holder styr på bevegelsene deres underveis.

Full spesifikasjon
Forlegger Golenfound Software
Utgiver-nettsted http://www.dvdwindow.com/msn
Utgivelsesdato 2017-07-26
Dato lagt til 2017-07-26
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Kartprogramvare
Versjon 45.0
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 82
Totalt antall nedlastinger 2613621

Comments: