Panther Fantastic Hero City Battle for Android

Panther Fantastic Hero City Battle for Android 1.1

Android / ConFun GameStudio / 3 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Panther Fantastic Hero City Battle er et spennende spill som tar deg med på et spennende eventyr i superheltenes verden. Hvis du elsker å spille superheltspill og flygende heltespill, er dette panterheltesimulatorspillet perfekt for deg. I dette spillet får du spille rollen som en bysuperhelt som kjemper mot farlige kriminelle og beskytter innbyggerne i vicebyen mot grusomhet.

Den store byen var en gang et symbol på fred, men den har nå blitt til en kriminalitetsby styrt av slemme gutter og onde monstre. Mafiaen og kjeltringene bruker superkreftene sine til å drepe uskyldige mennesker og ødelegge moderne bygninger. Kriminalitetsraten i storbyen er på topp, og gangstere endrer kartet over dette vakre stedet til en kirkegård.

Men alt håp er ikke ute! Du kan bli en imaginær helt i Panther Fantastic Hero City Battle og redde dagen. Med dine forbløffende kampferdigheter, kraftslag, spark, superangrep og evnen til å fly raskt fra ett sted til et annet som Panther Hero - kan du rydde opp i skurkene på kort tid!

Spillet starter med en interessant historie der farlige mafia-kjeller ødelegger alt i deres vei mens de hersker over den store byen med jernhånd. Plutselig kommer en romvesen fra et annet univers som en fantastisk helt som ønsker å herske over alle, inkludert gangstere som tilber ham som deres leder.

Som Panther Hero - det er din jobb å redde sivile fra disse onde kreftene ved å drepe dem én etter én ved å bruke dine utrolige krefter! Kjemp mot fantastiske helter som onde monstre eller kjeltringers mafiamedlemmer til de er fullstendig beseiret!

Flere spennende oppdrag venter på deg mens Panther Fantastic Hero City Battle går gjennom forskjellige nivåer som vil teste ferdighetene dine og holde ting interessant gjennom hele spillet.

Egenskaper:

- Spennende historie: Spillet starter med en interessant historie der farlige mafia-kjeller ødelegger alt i deres vei mens de hersker over den store byen med en jernhånd.

- Superheltkrefter: Som Panther Hero - bruk dine forbløffende kampferdigheter som kraftslag, spark og superangrep sammen med evnen til å fly raskt fra ett sted til et annet.

- Spennende oppdrag: Flere spennende oppdrag venter på deg gjennom spillingen som vil teste ferdighetene dine.

- Innovativt konsept: Overrask deg selv med et nyskapende konsept med superpanterheltkamp mot slemme gutter og en fantastisk skurk som er et ondt monster i storbyen.

- Enkle kontroller: Enkle kontroller gjør det enkelt for alle, uansett om de er nye eller erfarne spillere!

- Høykvalitets grafikk og lydeffekter: Nyt høykvalitets grafikk og lydeffekter som bringer hvert øyeblikk til live under spilling.

For å konkludere:

Panther Fantastic Hero City Battle for Android tilbyr spillere timer på timer med morsom underholdning, hovedsakelig takket være det innovative konseptet kombinert med brukervennlige kontroller som gjør den tilgjengelig for alle, uansett om de er nye eller erfarne spillere! Så hvorfor vente? Last ned nå på Google Play Store i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger ConFun GameStudio
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=Confun+GameStudio
Utgivelsesdato 2017-07-20
Dato lagt til 2017-07-20
Kategori Spill
Underkategori Kampspill
Versjon 1.1
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 3

Comments:

Mest populær