Stronghold Crusader and Extreme Polish HD Patch

Stronghold Crusader and Extreme Polish HD Patch 1.4

Windows / Firefly Studios / 507 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Stronghold Crusader og Extreme Polish HD Patch er et populært spill som har blitt likt av spillere i årevis. Dette spillet er et sanntidsstrategispill som lar spillere bygge og administrere sitt eget slott mens de forsvarer det fra fiendtlige angrep. Spillet ble først utgitt i 2002, men det har siden blitt oppdatert med nye funksjoner og forbedringer.

En av de siste oppdateringene til Stronghold Crusader og Extreme Polish HD Patch er versjon 1.4, som legger til to nye oppløsninger etterspurt av fellesskapet - 1024x600, 1360x768. Denne oppdateringen inkluderer også ulike feilrettinger til begge spillene, noe som gjør dem mer stabile og morsomme for spillere.

Spillet til Stronghold Crusader og Extreme Polish HD Patch dreier seg om å bygge ditt eget slott mens du administrerer ressurser som mat, tre, stein, jern, gull og våpen. Spillere må også rekruttere soldater for å forsvare slottet sitt fra fiendens angrep eller starte et angrep på andre slott.

Spillet har flere moduser, inkludert kampanjemodus for én spiller, der spillere kan fullføre oppdrag med forskjellige mål som å fange en fiendes slott eller forsvare sine egne mot bølger av fiender. Det er også en flerspillermodus der spillere kan konkurrere mot hverandre online eller via LAN-tilkoblinger.

En av de unike egenskapene til Stronghold Crusader og Extreme Polish HD Patch er dens historiske nøyaktighet når det gjelder arkitektur, våpen, klesstiler osv., noe som gjør det mer engasjerende for historieinteresserte som liker å spille spill fra middelalderen.

Grafikken i dette spillet er imponerende med tanke på alderen; de er ikke bare visuelt tiltalende, men gir også dybde til spillopplevelsen. Lydeffektene er like imponerende med realistiske kamplyder som får deg til å føle at du er der på slagmarken.

Totalt sett gir denne oppdateringen betydelig verdi til en allerede flott spillopplevelse ved å forbedre stabilitetsproblemer samtidig som den legger til nye oppløsninger etterspurt av fans, noe som gjør det enklere for dem å spille på moderne enheter uten noen som helst problemer!

Full spesifikasjon
Forlegger Firefly Studios
Utgiver-nettsted http://www.fireflyworlds.com
Utgivelsesdato 2017-07-19
Dato lagt til 2017-07-19
Kategori Spill
Underkategori Sanntids strategispill
Versjon 1.4
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 2
Totalt antall nedlastinger 507

Comments: