Home Cookin

Home Cookin 9.70

Windows / Mountain Software / 52057 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Home Cookin er en oppskriftsprogramvare som er utviklet for å gjøre matlaging hjemme enklere og morsommere. Med sitt brukervennlige grensesnitt, enkle oppskriftsinntasting, bildestøtte, stavekontroll og støtte for informasjonstekst, er Home Cookin det perfekte verktøyet for alle som elsker å lage mat.

En av de fremtredende funksjonene til Home Cookin er dens raske og enkle søkefunksjoner. Enten du leter etter en spesifikk ingrediens eller bare bla gjennom oppskrifter etter kategori, gjør Home Cookin det enkelt å finne det du leter etter. Og med sin dupliserte oppskriftssøker kan du enkelt identifisere og eliminere eventuelle dupliserte oppskrifter i samlingen din.

En annen flott funksjon ved Home Cookin er dens fleksible utskriftsalternativer. Du kan skrive ut oppskriftene dine i en rekke formater, inkludert helsides eller halvsides formater med bilder eller uten bilder. Du kan også tilpasse utskriftene dine ved å legge til dine egne notater eller kommentarer.

Men kanskje den mest nyttige funksjonen til Home Cookin er den integrerte måltidsplanleggeren og dagligvaresjefen. Med disse verktøyene kan du planlegge måltidene dine for uken fremover og lage handlelister basert på ingrediensene som trengs for hver oppskrift. Dette sparer ikke bare tid, men bidrar også til at du alltid har alt du trenger for hånden når det er på tide å lage mat.

I tillegg til alle disse flotte funksjonene lar Home Cookin deg også importere oppskrifter fra nettsider eller populære filformater som Meal-Master og Mastercook. Og hvis det er en oppskrift som ikke er tilgjengelig på nettet eller i et av disse formatene, kan du importere den manuelt fra andre kilder som nyhetsgrupper eller andre nettsteder.

Når du har laget samlingen av oppskrifter i Home Cookin, kan det ikke være enklere å eksportere dem. Du kan eksportere dem som mobilvennlige filer som er kompatible med enheter som iPads og Kindles, samt populære filformater som Meal-Master og Mastercook. Og hvis du vil dele oppskriftene dine med andre på nettet, kan du ganske enkelt sende dem til nettskyen hvor de vil være tilgjengelige fra alle enheter med internettforbindelse.

Alt i alt, hvis du leter etter en brukervennlig oppskriftsprogramvare som vil bidra til å forenkle måltidsplanlegging og innkjøp av dagligvarer samtidig som du gjør matlaging hjemme morsommere enn noen gang før, så trenger du ikke lete lenger enn Home Cookin!

Anmeldelse

Selv om den mangler noen funksjoner som finnes i andre oppskriftsdatabaseprogrammer, gjør Home Cookin' en god jobb med å organisere oppskrifter og hjelpe til med måltidsplanlegging.

Ved å bruke det enkle fanegrensesnittet kan du enten skrive inn oppskrifter eller raskt legge dem til ved å kopiere og lime inn. Vi kan også laste opp og lime inn BMP-bilder under tester. Det var enkelt å endre størrelse på antall porsjoner, og programmet justerer automatisk målene i oppskriften. Dets praktiske referansemateriale inkluderer måleekvivalenter og en illustrasjon av USDA Food Pyramid. Vi liker også måltidsplanleggingskalenderen.

Dessverre var import og eksport av oppskrifter en byste. Programmets "Kopier til utklippstavle"-alternativet ga et rotete rot ved eksport, og fjernet bilder underveis. Importen var ikke bedre. Den importerte oppskriften var en blanding av rare, feilaktige tegn. Home Cookin' gir ikke næringsinformasjon for retter, og applikasjonens dagligvarelister er ikke direkte knyttet til utvalgte oppskrifter, i motsetning til andre programmer i denne kategorien. Vi var også skuffet over å bare finne 15 forhåndslastede oppskrifter for å følge med på 15-dagers prøveversjon. Begynnende matlagingsentusiaster vil kanskje prøve Home Cookin', men veteraner kan føle seg som om de har blitt brent.

Full spesifikasjon
Forlegger Mountain Software
Utgiver-nettsted http://www.mountain-software.com/
Utgivelsesdato 2017-07-10
Dato lagt til 2017-07-10
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Oppskriftsprogramvare
Versjon 9.70
Os krav Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 52057

Comments: