SSuite Office - Photo Gallery

SSuite Office - Photo Gallery 4.2

Windows / SSuite Office Software / 2411 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

SSuite Office - Photo Gallery er en kraftig digital fotoprogramvare som lar deg enkelt administrere og organisere bildesamlingen din. Med denne applikasjonen kan du lage ubegrensede album for å lagre favorittbildene og -bildene dine på ett sted. Enten du er en profesjonell fotograf eller bare noen som elsker å ta bilder, er denne programvaren perfekt for å holde alle bildene dine organisert og tilgjengelig.

En av hovedfunksjonene til SSuite Office - Photo Gallery er evnen til å flytte bilder mellom forskjellige album. Dette betyr at du enkelt kan omorganisere bildesamlingen etter behov, uten å måtte bekymre deg for å miste viktige filer. I tillegg støtter programvaren et bredt spekter av filformater, inkludert punktgrafikk, pngs og jpeg-filer i alle størrelser.

En annen flott funksjon ved SSuite Office - Photo Gallery er dens evne til å eksportere alle favorittbildene og -bildene dine som en enkelt fil-lysbildefremvisning som kan vises i hvilken som helst gjeldende nettleser. Dette gjør det enkelt å dele bildene dine med venner og familie på nettet eller til og med lage profesjonelle presentasjoner for jobben.

I tillegg til disse kjernefunksjonene, inkluderer SSuite Office - Photo Gallery også flere andre nyttige verktøy som en bildeviser som lar deg se flere bilder samtidig, et bilderedigeringsprogram for å gjøre grunnleggende redigeringer som å beskjære eller endre størrelse, og til og med støtte for å legge til bildetekster eller beskrivelser til hvert bilde.

Alt i alt, hvis du leter etter en enkel, men kraftig digital fotoprogramvareløsning som vil bidra til å holde alle favorittbildene dine organisert og tilgjengelig på ett sted, så trenger du ikke lete lenger enn til SSuite Office - Photo Gallery!

Anmeldelse

Det enkle og rimelige ved digital fotografering gjør det enkelt for selv den uformelle fotografen å raskt bli overveldet av antall bilder hun har tatt og må organisere. SSuite Office - Photo Gallery er et grunnleggende program for å organisere bilder i album. Det er ganske barbent som fotoarrangører, og selv om det fungerer helt fint, er det ikke mye ved det som virkelig interesserer oss.

Programmets grensesnitt er enkelt og ganske enkelt å navigere, med de fleste av hovedfunksjonene representert av knapper på venstre side. Du kan lage fotoalbum og enkelt importere bilder til dem, men når bildene først er i albumene, er det ikke så mye du kan gjøre med dem. Beskrivelser kan legges til bilder, men det er ingen tagging eller søkefunksjoner, noe som gjør dette programmet dårlig egnet til å håndtere store antall bilder. Vi likte ikke at albumene viser bilder som en liste over filnavn; ved å klikke på en fil vises et lite miniatyrbilde, men det er ingen måte å se alle miniatyrbildene i albumet på en gang. Så hvis du leter etter et bestemt bilde i et stort album, må du bruke en stund på å se hvert bilde til du finner det du vil ha. Vi fant også at programmets lysbildefremvisningsfunksjon var begrenset, siden den viser bildene i en relativt liten størrelse og ikke har noe fullskjermalternativ. Det faktum at du må sjekke hvert bilde individuelt for inkludering i lysbildefremvisningen, uten mulighet til å velge alle bildene i albumet, var en ekstra irritasjon. Det er ingen reell hjelpefil, selv om innebygde opplæringsprogrammer gir korte forklaringer av programmets funksjoner. Totalt sett, selv om Fotogalleri ikke har noen funksjonelle problemer, fant vi at funksjonene var alvorlig mangelfulle.

SSuite Office - Photo Gallery installerer og avinstallerer uten problemer.

Full spesifikasjon
Forlegger SSuite Office Software
Utgiver-nettsted https://www.ssuiteoffice.com/index.htm
Utgivelsesdato 2017-07-03
Dato lagt til 2017-07-03
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Media Management
Versjon 4.2
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 2411

Comments: