T2S Mobile

T2S Mobile 4.1.2.0

Windows / T2S Mobile / 2237 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

T2S Mobile er en kraftig forretningsprogramvare designet for å lette kommunikasjonen mellom medlemmer av publikum og lokalet eller arrangementet de deltar på via SMS-meldinger fra mobiltelefoner. Denne innovative programvaren er spesielt utviklet for å møte behovene til gjestfrihetssektoren, og gir arenaer og arrangementer fordelene med dagens SMS-teknologi.

Med T2S Mobile har det aldri vært enklere å skape direkte kommunikasjon med publikummet ditt. Programvaren lar utøvere, DJ-er eller arrangementsarrangører samhandle med publikum i sanntid gjennom en moderert brukeroppslagstavle som vises på skjermer og projektorer i hele lokalet eller arrangementet.

En av nøkkelfunksjonene som gir merverdi for brukere er forespørsler og private meldinger fra operatører og brukere. Denne funksjonen lar brukere sende forespørsler direkte til artister eller DJ-er under et arrangement. I tillegg kan operatører sende private meldinger til individuelle brukere for personlig kommunikasjon.

En annen flott funksjon ved T2S Mobile er tekstCAST-avstemning på skjermen. Denne funksjonen gjør det mulig for brukere å stemme på sin favorittartist eller DJ under et arrangement ved hjelp av mobiltelefonen. Resultatene vises i sanntid på skjermer over hele lokalet.

I tillegg tilbyr T2S Mobile også konkurranser og en tilfeldig premievelger som oppmuntrer til interaksjon mellom brukere under et arrangement. Brukere kan sende inn bilder via Bluetooth (uten kostnad), noe som legger til et nytt lag med engasjement for deltakerne.

Utdataskjermene kan enkelt tilpasses for å passe individuelle behov som å gjenspeile merkekjennskap eller sponsormuligheter. Med 24/7 planleggermodul for automatisk visning av reklamemerking eller kampanjer, gir dette systemet høyeffektsannonsering så vel som returnerte inntekter.

Totalt sett tilbyr T2S Mobile en omfattende løsning som forbedrer kommunikasjonen mellom arenaer/arrangementer og deres publikum, samtidig som de gir verdifulle markedsføringsmuligheter gjennom sine tilpassbare utdataskjermer og planleggingsmodul. Det brukervennlige grensesnittet gjør det tilgjengelig selv for de som kanskje ikke er teknologikyndige, samtidig som det gir avanserte funksjoner som henvender seg til mer erfarne brukere i denne bransjen.

Nøkkelegenskaper:

- Tilrettelegger for direkte kommunikasjon mellom medlemmer av publikum og sted/arrangement

- Moderert brukeroppslagstavle vist på skjermer/projektorer

- Forespørsler og operatør/bruker private meldinger

- TextCAST stemmegivning på skjermen

- Konkurranser og tilfeldig premievelger

- Bildeinnsending via Bluetooth (uten kostnad)

- Tilpassbare utdataskjermer som gjenspeiler merkevarebevissthet/sponsingmuligheter

- 24/7 planleggermodul som automatisk viser reklamemerking/kampanjer

Full spesifikasjon
Forlegger T2S Mobile
Utgiver-nettsted http://www.t2smobile.co.uk
Utgivelsesdato 2017-07-03
Dato lagt til 2017-07-02
Kategori Bedriftsprogramvare
Underkategori Presentasjonsprogramvare
Versjon 4.1.2.0
Os krav Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 2237

Comments: