Video Cutter Real Video Trimer for Android

Video Cutter Real Video Trimer for Android 1.0

Android / AppsNGames / 26 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å bruke treg og komplisert videoredigeringsprogramvare på Android-telefonen din? Se ikke lenger enn Video Cutter Real Video Trimmer, den beste og raskeste nye videokutteren som er tilgjengelig gratis i Play Store.

Video Cutter Real Video Trimmer er et kraftig videoredigeringsverktøy som inkluderer et klippesegment (trimmer), re-sekvensering av klipp, legge til overganger og andre spesialeffekter. Med offline redigeringsmuligheter kan du kopiere råopptak fra den originale kilden uten å påvirke den originale filmen eller videobåndet.

Denne appen støtter de mest populære formatene som MP4, MPG, MOV, VOB, WMV, FLV, AVI, 3GP og mange flere. Enten du vil lage morsomme videoer for å dele med venner eller redigere favorittvideoene dine for sosiale medier på få minutter - denne appen har dekket deg!

Med det brukervennlige grensesnittet og enkle kontroller for å trimme/beskjære videoer på én gang – er den perfekt for alle som ønsker å lage sine egne videoer raskt uten problemer. Du kan enkelt velge startpunkter med bare to eller tre trykk på skjermen.

En av de beste egenskapene til Video Cutter Real Video Trimmer er dens evne til å endre bakgrunnsmusikk til alle videofiler. Dette gjør det til et ideelt verktøy for de som vil ha den enkleste måten å beskjære/flette/montere/kollasjere ekteskapsvideoene sine på telefonene sine.

Appen inneholder nyttige verktøy som videotrimmer/cropper/kompressor/reverser/resizer – alt på ett sted! Det er en av de kraftigste appene for redigering/lysbildefremvisning/introskaper i hele verden som ofte brukes av folk til å lage og dele beskjæringsvideoer med venner på sosiale medienettverk.

Du kan også forbedre videoene dine ved å justere lysstyrke/kontrast/metning/endre lydvolum ved å bruke verktøykassefunksjonen. Å dele videofilene dine i to separate klipp er også mulig med denne appen.

Støttede formater inkluderer 3GP/MPS/FLV/AVI/MOV/VMW/MPG/VOD, så det er ingen begrensninger når det gjelder å lage/redigere innhold av høy kvalitet!

Oppsummert: hvis du leter etter en rask og enkel måte å redigere favorittvideoene dine på Android-telefon, så trenger du ikke lete lenger enn Video Cutter Real Video Trimmer! Med sine kraftige funksjoner som trimming/beskjæring/komprimering/reversering/endre størrelse - alt tilgjengelig på en gang i denne enkeltapplikasjonen - er det ingenting som hindrer deg i å lage fantastisk innhold i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger AppsNGames
Utgiver-nettsted https://play.google.com/store/apps/developer?id=AppsNGames
Utgivelsesdato 2017-06-12
Dato lagt til 2017-06-12
Kategori Video programvare
Underkategori Programvare for videoredigering
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 26

Comments:

Mest populær