Jumpy Horse Breeding for Windows 10

Jumpy Horse Breeding for Windows 10

Windows / Internet Reshenia / 85 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Jumpy Horse Breeding for Windows 10 er et fantastisk spill som tilbyr en unik og kreativ opplevelse for hesteelskere. Dette fascinerende og vakre spillet lar deg oppfylle drømmen din om å oppdra din egen hest i en virtuell verden. Med sin fantastiske grafikk vil Jumpy Horse Breeding garantert fengsle spillere i alle aldre.

Som eier av en stor stud av hester, paddocks og flere staller, har du utallige muligheter for kommunikasjon med de virtuelle hestene. Enten du bare vil fargelegge eller lage en ny rase av hester i favorittstakteren din, har dette spillet noe for enhver smak.

En av de mest spennende egenskapene til Jumpy Horse Breeding er at hestene i spillet har kunstig intelligens. Selv skaperne deres kan ikke forutse alle mulige handlinger i deres oppførsel. Dette betyr at hver gang du spiller spillet, vil du lære noe nytt om hester og deres oppførsel.

I tillegg til å avle og oppdra dine egne hester, lar Jumpy Horse Breeding også spillere delta i virtuelle hesteshow. Som en stolt eier av en vinner på disse showene, kan du tjene belønninger og anerkjennelse i den virtuelle verdenen.

Totalt sett er Jumpy Horse Breeding et oppfinnsomt og kreativt spill som tilbyr endeløse timer med underholdning for hesteelskere overalt. Dens vakre grafikk og realistiske gameplay gjør den unik blant andre spill på markedet i dag.

Egenskaper:

1) Vakker grafikk: Den fantastiske grafikken i Jumpy Horse Breeding bringer denne virtuelle verdenen til live som aldri før.

2) Kunstig intelligens: Hestene i dette spillet har kunstig intelligens som får dem til å oppføre seg realistisk.

3) Virtuelle show: Delta i virtuelle hesteshow hvor du kan vise frem dine ferdigheter som eier.

4) Uendelige muligheter: Med utallige muligheter for kommunikasjon med dine virtuelle hester, er det alltid noe nytt å oppdage.

5) Kreativt spill: Lag nye raser eller bare fargelegg eksisterende - det er ingen grenser for hva du kan gjøre med Jumpy Horse Breeding.

Systemkrav:

- Operativsystem: Windows 10

- Prosessor: Intel Core i5 eller tilsvarende

- Minne (RAM): 8 GB RAM

- Grafikkort: NVIDIA GeForce GTX 970 eller tilsvarende

- Lagringsplass: 2 GB tilgjengelig plass

Konklusjon:

Hvis du leter etter en fantastisk spillopplevelse som kombinerer kreativitet med realisme, trenger du ikke lete lenger enn til Jumpy Horse Breeding for Windows 10! Med sin vakre grafikk og nyskapende spillmekanikk som kunstig intelligens-drevet oppførsel fra hver enkelt hestekarakter; det er uendelige muligheter som venter rett rundt hvert hjørne! Så hvorfor ikke prøve det i dag? Du vil ikke bli skuffet!

Full spesifikasjon
Forlegger Internet Reshenia
Utgiver-nettsted http://www.jumpyhorse.com
Utgivelsesdato 2017-06-10
Dato lagt til 2017-06-10
Kategori Spill
Underkategori Barnespill
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10, Windows 10 Mobile (x86, x64, ARM)
Pris $2.99
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 85

Comments: