Trainman for Windows 10

Trainman for Windows 10 2.1.0.0

Windows / TrainmanDev / 423 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Trainman for Windows 10 er en app du må ha for den moderne indiske togreisende. Den er designet for å gjøre togreisen problemfri og praktisk ved å gi deg all nødvendig informasjon om toget, inkludert rute, punktlighet og bekreftelsessjanser for billetter på venteliste.

Med Trainman kan du enkelt finne tog mellom stasjoner og forutsi bekreftelsessjanser allerede før du bestiller. Appen sjekker live IRCTC PNR-status og beregner på en smart måte bekreftelsessjansene for ventelistebilletter. Denne funksjonen hjelper deg med å planlegge reisen din bedre ved å gi deg en ide om hvorvidt billetten din blir bekreftet eller ikke.

Appen lar deg også vite togruten til ethvert tog. Denne funksjonen er nyttig når du planlegger en tur, da den gir deg en ide om hvor lang tid reisen vil ta og hvilke stopp toget vil gjøre underveis.

En annen flott funksjon ved Trainman er at den lar deg vite hvor punktlig toget ditt er i form av gjennomsnittlig forsinkelse de siste 7 dagene. Denne informasjonen hjelper deg med å planlegge deretter hvis det er noen forsinkelser som forventes på reisen din.

Trainman gir også aktuelle kjørestatusoppdateringer for toget ditt slik at du kan holde deg informert om eventuelle forsinkelser eller kanselleringer. Denne funksjonen sikrer at du alltid er oppdatert med endringer i tidsplan eller rute.

For mer nysgjerrige brukere viser Trainman historiske trender som er relevante for reisen deres, slik at de kan planlegge med selvtillit. Appen viser endelig kartleggingsstatus for historiske PNR-er som ligner deres PNR-er, sammen med detaljerte beskrivelser om ulike typer ventelister. I tillegg gir den generelle tips om å reise med tog samt tatkal-bestillingstips.

Et unikt aspekt ved Trainman er bruken av vitenskapelige metoder (teknisk kjent som maskinlæring) for å beregne bekreftelsessjanser ved å bruke historiske trender for ruten som tilsvarer hver reise. Dette betyr at brukere kan stole på nøyaktige spådommer basert på dataanalyse i stedet for gjetting eller intuisjon.

Totalt sett er Trainman for Windows 10 et essensielt verktøy for alle som reiser med indiske jernbaner som ønsker å holde seg informert og planlegge reisene sine effektivt. Med sitt brukervennlige grensesnitt og omfattende funksjoner gjør denne appen det å reise med tog til en lek!

Full spesifikasjon
Forlegger TrainmanDev
Utgiver-nettsted http://www.trainman.in/
Utgivelsesdato 2017-09-09
Dato lagt til 2017-06-01
Kategori Reise
Underkategori Transport
Versjon 2.1.0.0
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 423

Comments: