Hello Kitty for Windows 10

Hello Kitty for Windows 10

Windows / MIC Armenia / 204 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hello Kitty for Windows 10 er en herlig hjemmeprogramvare som tilbyr uendelig underholdning for barn. Med sin nyeste versjon 1.3 har programvaren lagt til et nytt spill kalt The Gardener 2, som garantert vil holde de små engasjert og underholdt i timevis.

I tillegg til dette spennende nye spillet, har Hello Kitty for Windows 10 også en rekke andre morsomme aktiviteter og spill som er perfekte for barn i alle aldre. Versjon 1.2 introduserte nok et nytt spill, mens versjon 1.1 la til enda flere puslespill.

Hello Kitty er utviklet av mLab ECA og er designet for å være både lærerikt og underholdende. Barn kan teste minneferdighetene sine med minnespillet eller utfordre seg selv med morsomme oppgaver som garantert vil holde dem engasjerte og lære på samme tid.

Noe av det beste med Hello Kitty for Windows 10 er det brede utvalget av bakgrunnsbilder med alles favoritt kattefigur - Kitty! Last ned forskjellige bakgrunnsbilder til telefonen eller datamaskinen din og nyt å se det søte ansiktet hennes hver dag.

Men det handler ikke bare om å ha det gøy – Hello Kitty gir også barna en mulighet til å lære mer om denne elskede karakteren og familien hennes. Med interaktive funksjoner som lar barn utforske ulike aspekter av hennes verden, kan de oppdage mer om hva som gjør henne så spesiell.

Totalt sett er Hello Kitty for Windows 10 et utmerket valg hvis du leter etter en hjemmeprogramvare som vil underholde barna dine og samtidig gi pedagogisk verdi. Enten de spiller spill eller utforsker ulike aspekter av denne ikoniske karakterens verden, er det noe her for enhver smak!

Full spesifikasjon
Forlegger MIC Armenia
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2017-09-02
Dato lagt til 2017-06-01
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Programvare for barn og foreldre
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris Free
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 204

Comments: