MarineTraffic for Windows 10

MarineTraffic for Windows 10

Windows / Exmile Solutions / 1098 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

MarineTraffic for Windows 10 er en kraftig reiseapp som viser nesten sanntidsposisjoner for skip og yachter over hele verden. Med det største nettverket av Automatic Identification System (AIS)-mottakere, dekker denne appen de fleste større havner og skipsruter, slik at du kan se fartøyer på live-kartet, søke etter skip, båter og havner og se hva som er i nærheten av deg.

Med mer enn 100 000 fartøy per dag som rapporterer sine posisjoner via MarineTraffic AIS, kan du holde deg oppdatert med den siste informasjonen om skipsbevegelser rundt om i verden. Enten du er en sjømann eller bare noen som elsker å holde styr på maritim aktivitet, er MarineTraffic et viktig verktøy for alle som er interessert i å spore skip.

En av nøkkelfunksjonene til MarineTraffic er dens evne til å gi direkte informasjon om havneankomster og -avganger for over 15 000 havner og marinaer over hele verden. Denne funksjonen lar brukere holde seg informert om gjeldende forhold i havner samt beregnet ankomsttid for båter og skip.

En annen flott funksjon ved MarineTraffic er dens evne til å administrere listen over fartøy ("MIN FLEET"), som kan deles med alle enhetene dine og få tilgang til gjennom MarineTraffic.com. Denne funksjonen lar brukere holde styr på favorittfartøyene deres eller de de er interessert i å følge nøye.

I tillegg til disse funksjonene gir MarineTraffic også live vinddata samt 48-timers vindvarsler på kartet. Denne informasjonen kan være utrolig nyttig for seilere som trenger nøyaktige værdata når de planlegger sine reiser.

For de som elsker å bla gjennom bilder relatert til maritim aktivitet, har MarineTraffic over 2 millioner bilder tilgjengelig med skip, yachthavner og fyrtårn fra hele verden. Disse bildene er bidratt av medlemmer av det store MarineTraffic-fellesskapet som gjør det til en utmerket ressurs for alle som er interessert i maritim fotografering.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig reiseapp som gir detaljert informasjon om skipsbevegelser rundt om i verden, trenger du ikke lete lenger enn MarineTraffic for Windows 10. Med sitt omfattende dekningsområde kombinert med det brukervennlige grensesnittet gjør den til et viktig verktøy du er en sjømann eller bare noen som elsker å holde styr på maritim aktivitet. Å bli med i dette flotte fellesskapet vil gi brukere tilgang til alle disse funksjonene mens de holder kontakten med andre likesinnede fra hele verden!

Full spesifikasjon
Forlegger Exmile Solutions
Utgiver-nettsted http://www.marinetraffic.com/en/p/privacy-policy
Utgivelsesdato 2017-07-22
Dato lagt til 2017-06-01
Kategori Reise
Underkategori GPS-programvare
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1, Windows Phone 8 (ARM)
Pris $3.49
Nedlastinger per uke 13
Totalt antall nedlastinger 1098

Comments: