Family Center - Connecting and Securing Families (Early Access) for Android

Family Center - Connecting and Securing Families (Early Access) for Android

Android / CodeDevFizz / 0 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Family Center er en revolusjonerende app designet for å hjelpe familier med å holde kontakten og trygg, enten de er sammen eller fra hverandre. Med sitt brede utvalg av funksjoner gjør Family Center det enkelt for foreldre å holde styr på barnas oppholdssted, kommunisere med dem i sanntid og dele viktig informasjon med hele familien.

Som en programvareapp for hjemmet er Family Center perfekt for travle familier som ønsker å holde kontakten uten å ofre personvernet eller sikkerheten. Enten du er en arbeidende forelder som trenger å følge med på posisjonen til barnet ditt i løpet av dagen eller en hjemmeværende mor som ønsker å dele oppdateringer med familiemedlemmene dine i løpet av dagen, har Family Center alt du trenger.

Barnesøker

En av de viktigste funksjonene til Family Center er barnelokaliseringsfunksjonen. Med denne funksjonen kan foreldre se barnas plassering når som helst på dagen ved hjelp av GPS-sporingsteknologi. Dette lar foreldre forsikre seg om at barna deres er trygge og hvor de sier de er til enhver tid.

Sosial

En annen flott funksjon ved Family Center er dens sosiale medieplattform. Med denne funksjonen kan familier lage innlegg og dele oppdateringer med hverandre gjennom dagen. Du kan like og kommentere hverandres innlegg akkurat som alle andre sosiale medieplattformer.

Meldinger

Sanntidsmeldinger er en annen nøkkelfunksjon i Family Center som gjør det enkelt for familier å kommunisere med hverandre uansett hvor de er. Appen henter automatisk nye meldinger, så det er ikke nødvendig å oppdatere hele tiden.

Notater

Notatfunksjonen lar deg lage notater for familiemedlemmer, for eksempel legeavtaler eller gaveideer til bursdager/ferier.

Kobler til

Med familie-ID-koder gitt ut av foreldre, kan alle familiemedlemmer bli med på å koble sammen gjennom ett sentralt knutepunkt, noe som gjør kommunikasjonen enklere enn noen gang før!

Hvordan virker det?

Slik kommer du i gang med Family Center:

1) Installer appen på alle enheter som brukes av familien din.

2) Registrer kontoer som enten barn eller forelder.

3) Begynn å nyte alle våre rike funksjoner!

For tekniske problemer kontakt oss via e-post på [email protected]

Alle funksjoner er gratis! Imidlertid krever flere tilkoblede alternativer som mer oppdatert stedsinformasjon uten annonsegruppemeldinger større månedlige meldingsgrenser osv. abonnementer som starter fra $4/månedlig abonnementsavgift per brukerkonto avhengig av hvilken pakke som passer best i henhold til individuelle behov/preferanser/ krav etc.,

Forespurte tillatelser:

- Få tilgang til kamera og bilde: For å legge til bilder/bilder mens du legger ut oppdateringer på sosiale medier.

- Tilgangssted: Kun for barnelokalisering og referanseformål.

- Tilgangsvarsler: Hold deg oppdatert om varsler fra din egen krets/familienettverk/fellesskap etc.,

Vær oppmerksom på at enkelte funksjoner kanskje ikke fungerer som de skal hvis disse tillatelsene ikke er gitt.

For å konkludere,

Familiesenteret gir en utmerket løsning for travle familier som leter etter en enkel måte å holde kontakten på, samtidig som det sikrer at alle holder seg trygge! Dens brede utvalg av funksjoner gjør den perfekt ikke bare for å holde styr på barn, men også for å dele viktig informasjon blant familiemedlemmer raskt og enkelt!

Full spesifikasjon
Forlegger CodeDevFizz
Utgiver-nettsted https://www.thefamilycenterapp.com/
Utgivelsesdato 2020-07-07
Dato lagt til 2020-07-07
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Programvare for barn og foreldre
Versjon
Os krav Android
Krav Requires Android
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 0

Comments:

Mest populær