Pedigree Animal

Pedigree Animal 1.1.1.4

Windows / Perun / 21 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Pedigree Animal - Den ultimate hjemmeprogramvaren for dyreelskere

Hvis du er en dyreelsker, vet du hvor viktig det er å holde styr på kjæledyrets avstamning og historie. Enten du er en oppdretter eller bare ønsker å lage en oversikt over dine pelskledde venner, er Pedigree Animal den perfekte programvaren for deg. Denne kraftige hjemmeprogramvaren lar deg enkelt lage stamtavler for alle slags dyr, fra hunder og katter til hester og fugler.

Med Pedigree Animal kan du enkelt lage en liste over alle dyrene du har omsorg for. Du kan legge til navn, raser, alder og annen relevant informasjon som vil hjelpe deg å holde styr på dem. Du kan også laste opp bilder og videoer av hvert dyr slik at du har en visuell oversikt over deres vekst og utvikling over tid.

En av de mest imponerende egenskapene til Pedigree Animal er dens evne til å konstruere stamtavler i både 2D- og 3D-formater. Dette betyr at du ikke bare kan se avstamningen til hvert dyr i et tradisjonelt slektstreformat (2D), men også se det som en interaktiv 3D-modell som gir dybde til postene dine.

I tillegg til å konstruere stamtavler for individuelle dyr, lar Pedigree Animal også brukere bygge stamtavlegrener som viser forhold mellom forskjellige grupper eller familier i samlingen deres. Denne funksjonen gjør det enkelt for oppdrettere eller kjæledyrseiere med flere dyr fra forskjellige blodlinjer eller arter.

En annen flott funksjon som tilbys av denne hjemmeprogramvaren er dens evne til å generere lister basert på generasjoner. Med bare ett klikk kan brukere generere lister som viser alle etterkommere fra en gitt generasjon i samlingen deres.

Pedigree Animal inkluderer også fotoalbumfunksjonalitet der brukere kan lagre generelle bilder så vel som personlige relatert spesifikt med hvert dyrs livsbegivenheter som fødselsdatofeiringer osv.. Tilsvarende videoarkiver er tilgjengelige der brukere kan lagre generelle videoer sammen med personlige relatert spesifikt med hvert dyrs livshendelser som treningsøkter osv.

Til slutt sikrer lagring av data i arkivet at ingen data går tapt selv om det er maskinvarefeil eller utilsiktede slettinger hos brukeren.

Totalt sett tilbyr Pedigree Animal et intuitivt grensesnitt kombinert med kraftige funksjoner som gjør det til et ideelt valg for alle som ønsker å holde styr på kjæledyrets avstamningshistorie samtidig som de lager vakre poster de kan verne om for alltid!

Full spesifikasjon
Forlegger Perun
Utgiver-nettsted http://www.familytree.ru
Utgivelsesdato 2017-05-23
Dato lagt til 2017-05-23
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Hobbyprogramvare
Versjon 1.1.1.4
Os krav Windows, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris $2.99
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 21

Comments: