WiNToBootic

WiNToBootic 2.2.1

Windows / WiNToBootic / 5455 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

WiNToBootic: Den ultimate Windows To Go Boot Disk Creator

Er du lei av å bære rundt på den klumpete bærbare eller stasjonære datamaskinen overalt? Skulle du ønske det var en måte å ha ditt eget personlige Windows-operativsystem på en bærbar enhet som kan brukes på hvilken som helst datamaskin? Se ikke lenger enn til WiNToBootic, den ultimate Windows To Go-oppstartsdiskskaperen.

WiNToBootic er en kraftig verktøyprogramvare som lar brukere lage sin egen oppstartbare USB-flash- eller harddiskstasjon med sin foretrukne versjon av Windows-operativsystemet. Dette betyr at brukere kan ha med seg sin egen tilpassede versjon av Windows uansett hvor de går, og bruke den på hvilken som helst datamaskin uten å måtte installere noe.

En av de mest imponerende funksjonene til WiNToBootic er dens evne til å lage oppstartsdisker fra ikke-bedriftsversjoner av Windows 8.x ISO-er. Dette betyr at selv om du ikke har tilgang til en bedriftsversjon, kan du fortsatt lage din egen tilpassede oppstartsdisk med denne programvaren. I tillegg støtter WiNToBootic både flyttbare og faste stasjoner for å lage oppstartsdisker.

En annen flott funksjon ved WiNToBootic er fleksibiliteten når det gjelder kildeinnhold og kildetype. Brukere kan velge mellom tre forskjellige kilder for innholdet på oppstartsdisken: Win Install Disk, WinPE (Windows Preinstallation Environment) eller WinToGo (Windows To Go Workspace). I tillegg kan brukere velge mellom tre forskjellige typer kilder: ISO-filer, DVD-plater eller mapper som inneholder de nødvendige filene.

En ting som skiller WiNToBootic fra annen lignende programvare er hastigheten og brukervennligheten. Programvaren er designet med enkelhet i tankene, slik at selv nybegynnere vil finne det enkelt å navigere gjennom de forskjellige tilgjengelige alternativene. Dessuten tar det bare minutter å lage en oppstartbar USB-flash-stasjon takket være den raske prosesseringshastigheten som tilbys av denne programvaren.

Til slutt er det verdt å merke seg at WiNToBootic er helt frittstående, noe som betyr at den ikke krever noen ekstra installasjon eller avhengigheter for å fungere ordentlig. Dette gjør det til et ideelt valg for de som leter etter en bærbar løsning uten å måtte bekymre seg for kompatibilitetsproblemer med andre programmer installert på datamaskinene deres.

Avslutningsvis, hvis du leter etter en brukervennlig, men kraftig verktøyprogramvare for å lage dine egne personlige Windows To Go-oppstartsdisker, så trenger du ikke lete lenger enn til WiNToBootic. Med sitt brede utvalg av funksjoner, inkludert støtte for ikke-bedriftsversjoner av Windows 8.x ISO-er og fleksible kildeinnhold/kildetypealternativer kombinert med raske prosesseringshastigheter og brukervennlig grensesnitt, gjør dette enestående verktøyet til det perfekte valg!

Full spesifikasjon
Forlegger WiNToBootic
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2017-05-21
Dato lagt til 2017-05-21
Kategori Verktøy og operativsystemer
Underkategori Operativsystemer og oppdateringer
Versjon 2.2.1
Os krav Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 5
Totalt antall nedlastinger 5455

Comments: