Chronos

Chronos 5.4.0

Windows / Chronos Atomic / 34716 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Chronos Atomic Clock Synchronizer er et kraftig verktøy designet for personer som krever at datamaskinene deres bruker nøyaktig tid. Denne programvaren kobles til forskjellige tidsservere for atomklokker og synkroniserer den interne klokken din med tiden levert av disse serverne. Med Chronos kan du være sikker på at datamaskinens klokke alltid er nøyaktig, noe som er avgjørende for oppgaver som å planlegge avtaler, logge hendelser og utføre undersøkelser.

En av hovedfordelene med Chronos Atomic Clock Synchronizer er dens evne til å koble til mange atomklokketidsservere. Dette betyr at du har tilgang til et bredt spekter av kilder for nøyaktig tidsinformasjon. I tillegg kan du legge til en eventuell ekstra server hvis den ikke allerede er inkludert i listen.

En annen betydelig fordel med Chronos er dens forbedrede algoritme for å beregne forskjeller mellom servere. Programvaren beregner forsinkelser og synkroniserer på mindre enn 0,1 sekunder, og sikrer at datamaskinens klokke forblir svært nøyaktig til enhver tid.

Chronos tilbyr også flere andre funksjoner som gjør det til et utmerket valg for alle som leter etter pålitelig programvare for synkronisering av atomklokker. For eksempel starter programmet automatisk minimert til skuffen, slik at det ikke forstyrrer arbeidet ditt eller tar opp verdifull skjermplass.

Serverlisten i Chronos Atomic Clock Synchronizer har blitt oppdatert jevnlig slik at brukerne alltid har tilgang til den nyeste informasjonen som er tilgjengelig. I tillegg er latenstidene kortere ved synkronisering med denne programvaren sammenlignet med andre lignende programmer på markedet i dag.

Til slutt er tilkoblingshastighetene raskere når du bruker Chronos enn de er med andre synkroniseringsverktøy som er tilgjengelige online i dag. Dette betyr at du raskt kan komme tilbake til jobb uten å måtte vente mens datamaskinen din synkroniseres med en atomklokkeserver et annet sted i verden.

Som konklusjon, hvis du trenger presis timinginformasjon på datamaskinen din til enhver tid og vil ha et pålitelig verktøy som vil holde alt i gang uten problemer eller forsinkelser - så trenger du ikke lete lenger enn Chronos Atomic Clock Synchronizer!

Full spesifikasjon
Forlegger Chronos Atomic
Utgiver-nettsted http://www.chronosatomic.com/
Utgivelsesdato 2017-05-15
Dato lagt til 2017-05-15
Kategori Forbedringer på skrivebordet
Underkategori Alarmer og klokkeprogramvare
Versjon 5.4.0
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 34716

Comments: