Object Oriented Programming for Android

Object Oriented Programming for Android 5.3

Android / Two Minds Technology / 11 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Objektorientert programmering for Android er en pedagogisk programvare som gir en komplett gratis håndbok for objektorientert programmering. Denne appen dekker viktige emner, notater, materialer og nyheter på kurset. Den er designet for å brukes som referansemateriale og digital bok for ingeniørprogrammer og gradskurs.

Med 187 emner oppført i 5 kapitler, gir denne nyttige appen detaljerte notater, diagrammer, ligninger, formler og kursmateriell. Det er et must for alle ingeniørvitenskapsstudenter og fagfolk som ønsker å lære om objektorientert programmering.

Appen tilbyr rask revisjon og referanse til viktige emner som detaljerte flashkortnotater. Dette gjør det enkelt og nyttig for studenten eller fagpersonen å dekke kursplanen raskt rett før eksamen eller jobbintervjuer.

En av de beste funksjonene til denne appen er at den gir regelmessige oppdateringer om emnet fra internasjonale/nasjonale høyskoler, universiteter, forskningsindustriapplikasjoner, tekniske artikler og innovasjon drevet av Googles nyhetsstrømmer. Dette betyr at du kan holde deg oppdatert med den siste utviklingen innen objektorientert programmering uten å måtte søke gjennom flere kilder.

Enten du er ny på programmering eller en erfaren utvikler som ønsker å utvide kunnskapsbasen din innen objektorientert programmering (OOP), har denne appen noe for enhver smak. Den omfattende dekningen av OOP-konsepter gjør det til en ideell ressurs for studenter som følger grader innen informatikk eller relaterte felt.

De fem kapitlene som dekkes av denne appen inkluderer:

1) Introduksjon: Dette kapittelet dekker grunnleggende begreper som klasser og objekter sammen med deres egenskaper og metoder.

2) Arv: Her vil du lære om arv som lar en klasse (barneklassen) arve eiendommer fra en annen klasse (overordnet klasse).

3) Polymorfisme: I dette kapittelet vil du lære hvordan polymorfisme gjør at gjenstander av forskjellige typer kan behandles som om de var forekomster av en enkelt type.

4) Abstraksjon: Abstraksjon refererer til å skjule implementeringsdetaljer mens den bare viser viktige funksjoner.

5) Innkapsling: Innkapsling refererer til å binde datamedlemmer og medlemsfunksjoner sammen til en enkelt enhet kalt klasse.

Hvert emne i disse kapitlene inkluderer detaljerte forklaringer sammen med diagrammer som hjelper til med å illustrere nøkkelbegreper. I tillegg er det likninger og formler gitt der det er nødvendig, slik at brukerne bedre kan forstå komplekse ideer.

Denne programvaren inkluderer også hete internasjonale ingeniør- og teknologinyheter på appen din drevet av Google-nyhetsstrømmer tilpasset slik at du får regelmessige oppdateringer om emnet fra internasjonale/nasjonale høyskoler universiteter forskning industriapplikasjoner ingeniørtekniske artikler og innovasjon

Avslutningsvis er Objektorientert programmering for Android en utmerket pedagogisk programvare designet spesielt for de som er interessert i å lære mer om OOP-konsepter. Med sin omfattende dekning av sentrale emner sammen med regelmessige oppdateringer via Google Nyheter-feeds, hjelper denne programvaren ikke bare studenter, men også fagfolk som ønsker rask revisjon før eksamen eller jobbintervjuer. Den er definitivt verdt å laste ned!

Full spesifikasjon
Forlegger Two Minds Technology
Utgiver-nettsted http://www.faadooengineers.com
Utgivelsesdato 2017-05-12
Dato lagt til 2017-05-12
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori E-bok programvare
Versjon 5.3
Os krav Android
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 11

Comments:

Mest populær