Roomstyler 3D Room Planning Tool

Roomstyler 3D Room Planning Tool 1.0

Windows / Roomstyler / 5342 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Er du lei av å bruke timevis på å flytte møbler rundt på rommet ditt, bare for å innse at det ikke ser helt riktig ut? Sliter du med å visualisere hvordan forskjellige farger og mønstre vil fungere sammen i rommet ditt? Se ikke lenger enn Roomstyler, 3D-romplanleggingsverktøyet som vil revolusjonere måten du designer hjemmet ditt på.

Med Roomstyler er det ikke lenger behov for timer med meningsløse tunge løft eller endeløs mysing på fargeprøver. I stedet kan du pusse opp rommet ditt på nett, og først når du er fornøyd med resultatet kan du begynne å dekorere i det virkelige liv. Denne innovative programvaren lar hvem som helst lage fotorealistiske 3D-utseende av interiøret de har designet.

En av de beste funksjonene til Roomstyler er det virtuelle biblioteket. Med over 120 000 gjenstander tilgjengelig for bruk i utformingen av rommet ditt, er det ingen mangel på alternativer å velge mellom. Den brukervennlige programvaren gjør det enkelt å dra og slippe møbler på plass og eksperimentere med forskjellige oppsett til du finner en som fungerer perfekt for dine behov.

Men det som skiller Roomstyler fra andre programmer for hjemmedesign er dens omfattende samling av ekte møbelmodeller. Fra alle tiders favoritter som IKEA-sofaer og Marks & Spencer-senger til ekstravagante stykker fra førsteklasses designere som Philippe Starck og Marcel Wanders, det er noe for enhver smak i dette virtuelle biblioteket.

Ikke sikker på hvor du skal begynne med å designe rommet ditt? Roomstyler fungerer også som en visningsbok med titusenvis av designede rom som allerede er online. Bla gjennom disse designene for inspirasjon eller til og med gjenskape dem selv ved å bruke verktøyene som tilbys av denne kraftige programvaren.

Og best ennå - å registrere seg for Roomstyler er helt gratis! Det er ingen risiko forbundet med å prøve ut dette innovative verktøyet som vil forandre måten du tilnærminger hjemmedesign for alltid.

Avslutningsvis, hvis du leter etter et brukervennlig, men kraftig verktøy som vil hjelpe deg med å ta hjemmedesignferdighetene dine til nye høyder, trenger du ikke lete lenger enn Roomstyler. Med sitt enorme utvalg av virtuelle møbelmodeller og intuitive grensesnitt, kan hvem som helst lage slående realistiske 3D-gjengivelser uten at det kreves noen forkunnskaper eller teknisk kunnskap. Så hvorfor vente? Registrer deg i dag og begynn å skape vakre rom i morgen!

Full spesifikasjon
Forlegger Roomstyler
Utgiver-nettsted https://roomstyler.com/
Utgivelsesdato 2017-05-10
Dato lagt til 2017-05-10
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori DIY og hvordan-til-programvare
Versjon 1.0
Os krav Webware, Windows 10, Windows 8, Windows, Windows 7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 54
Totalt antall nedlastinger 5342

Comments: