WebCam: Motion Detector for Windows 10

WebCam: Motion Detector for Windows 10

Windows / DiSur / 684 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

WebCam: Motion Detector for Windows 10 er en kraftig sikkerhetsprogramvare som kan oppdage bevegelse ved hjelp av et av webkameraene til enheten din. Denne bevegelsesdetektoren er designet for å gi deg et ekstra lag med sikkerhet ved å varsle deg når det er noen bevegelser i hjemmet eller kontoret.

Med denne programvaren kan du sette opp til tre brukerdefinerte handlinger som utløses når bevegelsesdetektoren registrerer bevegelse. For eksempel, når bevegelse oppdages, kan programvaren ta et bilde eller begynne å ta opp video. I tillegg, hvis du definerer bevegelse i rammen, kan det skremme bort inntrengere ved å bjeffe eller grynte som en hund.

En av nøkkelfunksjonene til WebCam: Motion Detector for Windows 10 er følsomhetsinnstillingene. Du kan justere disse innstillingene for å sikre at bevegelsesdetektoren bare utløser varsler når det er betydelig bevegelse i synsfeltet. Denne funksjonen bidrar til å redusere falske alarmer og sikrer at du bare blir varslet når det er nødvendig.

En annen viktig funksjon i denne programvaren er dens evne til å fungere med et hvilket som helst tilkoblet webkamera på enheten din. Du kan velge hvilket webkamera du vil bruke og til og med velge mellom syv forskjellige videoformater for opptak av opptak.

I tillegg til disse funksjonene lar WebCam: Motion Detector for Windows 10 deg også kontrollere kameraets innebygde lommelykt og starte autofokus når det er nødvendig. Disse funksjonene gjør det enkelt for deg å ta klare bilder og videoer selv under dårlige lysforhold.

Når det gjelder å lagre bilder og videoer tatt med denne programvaren, har brukere to alternativer - de kan lagre dem enten i biblioteket eller eksterne lagringsenheter som USB-stasjoner eller SD-kort.

Totalt sett tilbyr WebCam: Motion Detector for Windows 10 en utmerket løsning for alle som leter etter en rimelig, men effektiv måte å forbedre sikkerhetssystemet hjemme eller på kontoret. Med sine tilpassbare innstillinger og brukervennlige grensesnitt gjør denne programvaren det enkelt for alle – uavhengig av teknisk ekspertise – å sette opp et pålitelig bevegelsesdeteksjonssystem raskt og enkelt.

Så hvorfor vente? Last ned WebCam: Motion Detector i dag og nyt fred i sinnet vel vitende om at eiendommen din alltid blir overvåket!

Full spesifikasjon
Forlegger DiSur
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2017-04-26
Dato lagt til 2017-04-26
Kategori Sikkerhetsprogramvare
Underkategori Programvare for bedriftssikkerhet
Versjon
Os krav Windows, Windows 10
Krav Available for Windows 10, Windows 8.1, Windows 10 Mobile, Windows Phone 8.1 (ARM, x86, x64).
Pris $0.99
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 684

Comments: