Easy Camera for Android

Easy Camera for Android 1.0

Android / Creative Web Design / 1419 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Enkelt kamera for Android: The Ultimate Digital Photo Software

Er du lei av å bruke standardkameraappen på Android-enheten din? Vil du ha en kameraapp som er enkel å bruke, men fullpakket med funksjoner? Se ikke lenger enn til Easy Camera for Android!

Easy Camera er en digital fotoprogramvare som lar deg ta fantastiske bilder og videoer med Android-enheten din. Enten du er en amatørfotograf eller en profesjonell, har denne appen alt du trenger for å ta det perfekte bildet.

Med Easy Camera kan du enkelt bytte mellom front- og bakkamera. Dette gjør det enkelt å ta selfies eller gruppebilder uten å måtte plassere telefonen på en vanskelig plassering. Du kan også endre lagringsbanen til bildene og videoene dine, slik at de lagres akkurat der du vil ha dem.

En av de beste egenskapene til Easy Camera er evnen til å begrense oppløsningen. Dette betyr at hvis du har begrenset lagringsplass på enheten din, eller hvis du ikke trenger høyoppløselige bilder for det du holder på med, så kommer denne funksjonen godt med.

En annen flott funksjon ved Easy Camera er blitsfunksjonen. Du kan slå blitsen av og på etter behov, noe som gjør den perfekt for situasjoner med lite lys. I tillegg, hvis det ikke er behov for blitsfotografering i det hele tatt, men fortsatt krever lyskilde, kan den også brukes som lommelykt.

Hvis det å zoome inn på motiver er viktig for fotograferingsbehovene dine, vil klype-til-zoom-funksjonalitet gjøre ting enklere enn noen gang før! Med bare to fingre klemt sammen på skjermen kan brukere zoome inn nærmere enn noen gang før!

Når du først har tatt et vakkert bilde med Easy Camera, har det aldri vært enklere å dele det med venner og familie! Bare velg bildet fra appen og del via e-post eller sosiale medieplattformer som Facebook eller Instagram.

For å konkludere:

Hvis det høres tiltalende ut å ta fantastiske bilder og videoer med letthet, trenger du ikke lete lenger enn til Easy Camera for Android! Med det brukervennlige grensesnittet fullpakket med funksjoner som for eksempel å bytte mellom kameraer foran/bak; endre lagringsbaner; begrensende oppløsninger; gjøre blits om til lommelykter når det trengs; pinch-to-zoom-funksjonalitet som gjør det mulig å zoome inn nærmere enn noen gang før - denne digitale fotoprogramvaren har alt man kan be om når man fanger minner som er verdt å beholde for alltid!

Full spesifikasjon
Forlegger Creative Web Design
Utgiver-nettsted http://creativewebconcept.blogspot.in/
Utgivelsesdato 2017-04-23
Dato lagt til 2017-04-21
Kategori Digital Photo Software
Underkategori Fotodeling og publisering
Versjon 1.0
Os krav Android
Krav Android 4.0.3 and up
Pris Free
Nedlastinger per uke 3
Totalt antall nedlastinger 1419

Comments:

Mest populær