InstallAware Studio for Windows Installer

InstallAware Studio for Windows Installer X6

Windows / InstallAware Software / 217 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Hvis du er en utvikler som leter etter et kraftig og allsidig verktøy for å lage Windows-installasjonsprogrammer, trenger du ikke lete lenger enn InstallAware Studio for Windows Installer. Denne programvaren er utviklet for å gjøre prosessen med å lage og administrere oppsett så enkel og effektiv som mulig, med et bredt spekter av funksjoner som lar deg tilpasse installasjonene dine på måter som tidligere var umulige.

En av de fremtredende funksjonene til InstallAware Studio er dens evne til å oppdage om operativsystemet kjører på en virtuell maskin. Dette betyr at du kan begrense distribusjoner til fysiske maskiner om nødvendig, og sikre at programvaren din kjører jevnt på alle målsystemer.

En annen stor fordel med InstallAware Studio er støtten for Aero Glass. Med denne funksjonen kan du tilpasse de 17 forhåndsbygde oppsettstemaene eller designe dine egne ved å bruke en hel rekke visuelle kontroller, inkludert nettlesere i Explorer-stil og HTML/Flash-beholdere. Resultatet er et installasjonsprogram som ser bra ut og gir en intuitiv brukeropplevelse.

I tillegg til disse funksjonene lar InstallAware Studio deg også utvide oppsettene dine med plug-ins. Du kan bygge dine egne oppsett-plugin-moduler ved å bruke ditt favorittprogrammeringsspråk, slik at du kan utføre komplekse oppsettoppgaver uten å bli belastet av MSI-begrensninger eller et utenlandsk utviklingsmiljø.

Det har aldri vært enklere å feilsøke oppsettene dine takket være den integrerte feilsøkeren i InstallAware Studio. Du kan stille inn variable klokker, gå gjennom kode linje for linje og overstyre variabelverdier innenfor samme grensesnitt.

Lokalisering er et annet område hvor InstallAware Studio utmerker seg. Det visuelle lokaliseringsverktøyet gjør det enkelt å oversette både brukergrensesnittelementer og MSIcode-tekst til flere språk. Du kan til og med sende det fritt omdistribuerbare lokaliseringsverktøyet utenfor stedet slik at de kan utføre lokalisering for deg om nødvendig.

Å samle tilbakemeldinger fra brukere og produktregistreringer har aldri vært enklere takket være et enkelt redigert eksempelprosjekt inkludert i InstallAware Studio. Når du avinstallerer programvare opprettet med dette verktøyet, blir brukerne bedt om tilbakemelding som deretter sendes direkte tilbake til nettstedet ditt.

Til slutt lar serienummergenerering utviklere som bruker InstallAware Studio for Windows Installer bygge unike 25-sifrede serienumre basert på variabler som brukernavn eller firmanavn mens de utfører validering under selve installasjonsveiviseren.

Alt i alt, hvis du leter etter en kraftig, men fleksibel løsning når det kommer til å lage tilpassede installatører, så se ikke lenger enn til InstalLaware studio - det er fullpakket med nyttige funksjoner designet spesielt med utviklere i tankene!

Full spesifikasjon
Forlegger InstallAware Software
Utgiver-nettsted http://www.installaware.com/
Utgivelsesdato 2017-04-13
Dato lagt til 2017-04-13
Kategori Utviklerverktøy
Underkategori Programvareinstallasjonsverktøy
Versjon X6
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 217

Comments: