Yawcam

Yawcam 0.6.0

Windows / Magnus Lundvall / 3440 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Yawcam: Den ultimate webkameraprogramvaren for Windows

Leter du etter en webkameraprogramvare som er enkel å bruke, men fullpakket med alle funksjonene du trenger? Se ikke lenger enn Yawcam – forkortelse for Yet Another webcam-programvare. Dette kraftige programmet er utviklet for å gjøre videostrømming, stillbilder og bevegelsesdeteksjon til en lek.

Enten du bruker webkameraet ditt til personlige eller profesjonelle formål, har Yawcam alt du trenger for å få jobben gjort. Med sin innebygde webserver og FTP-opplastingsmuligheter er det enkelt å dele bildene og videoene dine med andre på nettet. I tillegg, med tekst- og bildeoverlegg, passordbeskyttelse og nettkunngjøringer for fellesskap, kan du tilpasse innholdet ditt slik du vil.

Men det er ikke alt – Yawcam inkluderer også en planlegger for online tid, slik at du kan sette opp automatiske opptak eller direktesendinger til bestemte tider på dagen. Og hvis du vil lage time-lapse-filmer fra opptakene dine, gjør dette programmet det enkelt.

En av de beste tingene med Yawcam er dens enkelhet. I motsetning til andre webkameraprogrammer som er svulstige med unødvendige funksjoner og vanskelige grensesnitt, holder Yawcam ting strømlinjeformet slik at selv nybegynnere kan begynne å bruke det med en gang.

Og fordi det er skrevet i Java, kjører dette programmet problemfritt på alle Windows-maskiner uten å kreve ekstra programvare eller drivere. I tillegg, med støtte for flere språk innebygd rett fra esken (inkludert engelsk), er det ingen grunn til å bekymre deg for språkbarrierer som står i veien for arbeidet ditt.

Så enten du er ute etter å streame live video fra sikkerhetskameraet ditt eller ta stillbilder fra den bærbare datamaskinens innebygde webkamera mens du er på farten, har Yawcam alt du trenger for å komme i gang i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger Magnus Lundvall
Utgiver-nettsted
Utgivelsesdato 2017-03-29
Dato lagt til 2017-03-29
Kategori Kommunikasjon
Underkategori Webkamera programvare
Versjon 0.6.0
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 10
Totalt antall nedlastinger 3440

Comments: