Way2SMS

Way2SMS 1.0

Windows / Way2 ( Formerly Way2SMS ) / 416 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Way2SMS er en kraftig kommunikasjonsprogramvare som lar deg sende SMS-meldinger til enhver mobiloperatør eller nettverk i India. Med sin lynraske leveringshastighet sikrer Way2SMS at 90 % av meldingene dine leveres innen 10 sekunder, noe som gjør den til en av de mest pålitelige og effektive meldingsplattformene som er tilgjengelige.

Enten du trenger å sende en rask melding til en venn eller et familiemedlem, eller du vil planlegge en viktig melding for fremtidig levering, har Way2SMS deg dekket. Med sitt intuitive grensesnitt og brukervennlige funksjoner gjør denne programvaren det enkelt for alle å holde kontakten med sine kjære.

En av de fremtredende funksjonene til Way2SMS er dens evne til å levere meldinger på tvers av alle mobiloperatører og nettverk i India. Dette betyr at uansett hvilken tjenesteleverandør mottakeren din bruker, vil de motta meldingen din uten problemer. Dette gjør det til et ideelt valg for bedrifter og enkeltpersoner som trenger å kommunisere med folk fra forskjellige deler av landet.

En annen flott funksjon ved Way2SMS er planleggingsfunksjonaliteten. Med denne funksjonen kan du enkelt planlegge SMS-meldinger for fremtidig levering, slik at du aldri går glipp av en viktig anledning eller begivenhet igjen. Enten det er en bursdagshilsen eller en påminnelse om en kommende avtale, sørger Way2SMS for at meldingen din når den tiltenkte mottakeren til rett tid.

I tillegg til individuelle meldingsfunksjoner, lar Way2SMS også brukere sende gruppe-SMS-meldinger på én gang. Denne funksjonen er spesielt nyttig for bedrifter og organisasjoner som trenger å kommunisere med flere personer samtidig. Enten det er å sende ut kampanjetilbud eller oppdateringer om firmaarrangementer, gjør gruppemeldinger på Way2SMS det enkelt og praktisk.

Alt i alt, hvis du leter etter en pålitelig og effektiv kommunikasjonsprogramvare som gir raske resultater hver gang, trenger du ikke lete lenger enn Way2SMS. Dens kraftige funksjoner gjør den til et ideelt valg for både personlig og profesjonell bruk. Så hvorfor vente? Last ned Way2SMS i dag og begynn å kommunisere som aldri før!

Full spesifikasjon
Forlegger Way2 ( Formerly Way2SMS )
Utgiver-nettsted http://www.way2sms.com
Utgivelsesdato 2017-03-28
Dato lagt til 2017-03-28
Kategori Kommunikasjon
Underkategori SMS-verktøy
Versjon 1.0
Os krav Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 416

Comments: