YoWindow

YoWindow 4 build 108

Windows / Repkasoft / 1785999 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

YoWindow er en værstasjonsprogramvare med alle funksjoner som tilbyr vakker grafikk og levende landskap som gjenspeiler gjeldende værforhold. Med YoWindow kan du rulle tiden fremover for å se værmeldingen for alle steder i verden.

Denne hjemmeprogramvaren er perfekt for alle som ønsker å holde seg oppdatert med de siste værforholdene. Enten du planlegger en tur eller bare vil vite hva du skal ha på deg for dagen, har YoWindow deg dekket.

En av de fremtredende funksjonene til YoWindow er dens fantastiske grafikk. Programvaren bruker bilder og animasjoner av høy kvalitet for å lage realistiske landskap som endrer seg basert på gjeldende værforhold. For eksempel, hvis det regner ute, vil du se regndråper falle på det virtuelle landskapet ditt.

Men YoWindow handler ikke bare om utseende – det er også fullpakket med nyttige funksjoner som gjør det til et må-ha-verktøy for alle som er interessert i å spore været. Her er noen av hovedfunksjonene:

Væroppdateringer i sanntid: YoWindow gir sanntidsoppdateringer om gjeldende værforhold, inkludert temperatur, vindhastighet og retning, fuktighetsnivåer og mer.

Værmelding: Du kan bla tiden fremover i YoWindow for å se hva slags vær som forventes i løpet av de neste timene eller dagene. Denne funksjonen gjør det enkelt å planlegge og forberede seg på eventuelle kommende arrangementer eller aktiviteter.

Tilpassbare innstillinger: Du kan tilpasse mange aspekter av YoWindow i henhold til dine preferanser. Du kan for eksempel velge hvilke enheter (metriske eller britiske) som skal brukes for temperaturavlesninger eller justere hvor ofte oppdateringer mottas.

Flere steder: Med YoWindow kan du spore flere steder samtidig – perfekt hvis du har venner eller familie som bor i forskjellige deler av verden!

I tillegg til disse kjernefunksjonene, er det mange andre grunner til at brukere elsker å bruke YoWindow:

Enkelt å bruke grensesnitt: Grensesnittet er intuitivt og brukervennlig – selv om du ikke er spesielt teknisk kunnskapsrik!

Nøyaktige data: Dataene levert av YoWindow kommer fra pålitelige kilder som NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration), som sikrer nøyaktighet til enhver tid.

Kompatibilitet med flere plattformer: Enten du bruker Windows PC eller Mac OS X operativsystem; iOS-enheter som iPhone/iPad; Android-smarttelefoner/nettbrett - det er en versjon tilgjengelig for alle!

Totalt sett anbefaler vi på det sterkeste å prøve denne hjemmeprogramvaren hvis det er viktigst å holde seg informert om lokale og globale klimaendringer!

Anmeldelse

YoWindow er en værapplikasjon for PC-en din som klarer å levere værdata i et unikt og morsomt grensesnitt. Med sin evne til å lagre flere steder, gjør det det utrolig enkelt å raskt hente værmeldinger fra hvor som helst i verden.

Programmet er omtrent like enkelt som ditt typiske værmeldingsnettsted. Gå inn i en by hvor som helst i verden, og se når YoWindows bakgrunnsbilde endres for å gjenspeile de nåværende værforholdene der. I tillegg gir YoWindow deg alle de harde faktaene, inkludert høy og lav for dagen, vind, trykk og fuktighet. Det er en tidsgraf langs toppen av YoWindow der du kan klikke deg gjennom for å se værmeldinger for forskjellige tider i løpet av dagen. Og selvfølgelig kan du også kjøre gjennom forskjellige datoer. Det er til og med en kalenderkomponent du kan klikke deg gjennom.

Mens tidligere versjoner av YoWindow bare tilbød en enkelt landskapsbakgrunn, tilbyr denne nyeste versjonen fem, inkludert Village, Seaside, Airport, Oriental og Sky. I tillegg lar programmet deg forvandle alle dine personlige bilder til et landskap, bare for kick. Uansett hvilken bakgrunn du velger, dukker YoWindows visualiseringer alltid opp, og indikerer regn, skyer, til og med natt og dag. Dette gjør det enkelt å få en væravlesning ved raskt å se på skjermen.

Totalt sett er YoWindow en overraskende nyttig app som også ser bra ut. Med sine mange landskap og smarte værvisualiseringer gir den en unik måte å sjekke værmeldingen på. Du kan bruke programmet i sitt eget vindu på skrivebordet, eller angi det som standard Windows-skjermsparer. Uansett, informasjonen er der, klar til tilgang med bare noen få klikk.

YoWindow er gratis å prøve, men prøveversjonen begrenser brukerne til en tredagers prognose og færre landskap å leke med. Når du installerer, sørg for å se opp for den medfølgende verktøylinjen, og melde deg inn eller ut i henhold til dine preferanser.

Full spesifikasjon
Forlegger Repkasoft
Utgiver-nettsted http://yowindow.com
Utgivelsesdato 2017-03-23
Dato lagt til 2017-03-24
Kategori Hjemmeprogramvare
Underkategori Værprogramvare
Versjon 4 build 108
Os krav Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Krav None
Pris Free
Nedlastinger per uke 293
Totalt antall nedlastinger 1785999

Comments: