Telecom Color Code Translator for Android

Telecom Color Code Translator for Android 2.5

Android / Buknal Enterprise / 30 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

Telecom Color Code Translator for Android er en produktivitetsprogramvare som er utviklet for å hjelpe kabelteknikere og ingeniører med å oversette numre med tvunnet kabelpar til deres tilsvarende farger. Denne appen inkluderer et standard kabeltall på 1 - 6000 par, men den lar deg også legge inn ditt eget kabelantall. Denne funksjonen gjør den nyttig i mange situasjoner fordi ikke hver kabeltelling i feltet starter på 1.

Telecom Color Code-appen er enkel å bruke. Bare skriv inn startparnummeret til kabelen og parnummeret du vil finne, så vil den beregne og vise parfarge, bindemiddelfarge og superbindefarge. Appen fungerer ikke bare med enkle kabeltall som 1 - 600, men blander også kabeltall. For eksempel inneholder en 1300-par kabel antall 1 - 200, 601 -900 og 2151-3000.

Dette skjer ofte når en ingeniør slår sammen flere kabler til en enkelt. Det kan være vanskelig å jobbe med denne typen kabler fordi det tar litt tid å finne et spesifikt kabelpar. Med Telecom Color Code Translator for Android kan du imidlertid få fargekoder på bare sekunder ved å skrive inn startparnummeret for hver telling i den blandede kabelen.

En av nøkkelfunksjonene er at den støtter opptil fem sifre, noe som betyr at denne appen kan håndtere enda større kabler opptil seks tusen par! I tillegg inkluderer den et standard fargekodekart basert kun på Nord-Amerikas fargekodestandard.

En annen flott funksjon ved Telecom Color Code Translator for Android er at du kan bruke ditt eget skreddersydde eller unike nummereringssystem i stedet for å bruke forhåndsinnstilte fra andre apper eller verktøy der ute. Dette betyr at hvis bedriften din har sin egen nummerering system, eller hvis du har utviklet et selv, trenger du ikke å bekymre deg for kompatibilitetsproblemer lenger!

Dessuten lar appen brukere begynne å telle fra et hvilket som helst tall de ønsker, noe som gjør den mer fleksibel enn andre lignende apper som er tilgjengelige på markedet i dag. Fleksibiliteten som tilbys av denne funksjonen sikrer at brukerne kan jobbe effektivt uten å ha noen begrensninger pålagt dem på grunn av før- angi nummersystemer.

Avslutningsvis er Telecom Color Code Translator for Android et essensielt verktøy for alle som jobber med tvunnet-par kablingssystemer. Det brukervennlige grensesnittet kombinert med dets kraftige funksjoner gjør det til et uunnværlig verktøy for telekomfagfolk som trenger rask tilgang til nøyaktig informasjon om kablingssystemene deres. .Muligheten til å tilpasse ditt eget nummereringssystem og begynne å telle fra et hvilket som helst tall gir enda et lag med bekvemmelighet, noe som gjør denne appen til det perfekte valget for de som leter etter fleksibilitet på arbeidsplassen sin!

Full spesifikasjon
Forlegger Buknal Enterprise
Utgiver-nettsted http://buknal.com
Utgivelsesdato 2017-02-13
Dato lagt til 2017-02-13
Kategori Produktivitetsprogramvare
Underkategori Kalkulatorer
Versjon 2.5
Os krav Android
Krav Adroid 4.0
Pris Free
Nedlastinger per uke 0
Totalt antall nedlastinger 30

Comments:

Mest populær