NeuroXL Package

NeuroXL Package 4.0.6

Windows / OLSOFT / 108 / Full spesifikasjon
Beskrivelse

NeuroXL Package er et kraftig verktøysett for nevrale nettverk designet for Microsoft Excel. Den består av to tillegg, NeuroXL Predictor og NeuroXL Clusterizer, som er spesielt utviklet for å hjelpe eksperter med å løse virkelige prognose- og datautvinningsproblemer.

NeuroXL Predictor er et nevrale nettverksprognoseverktøy som raskt og nøyaktig løser prognose- og estimeringsproblemer i Microsoft Excel. Den er designet fra grunnen av for å hjelpe eksperter med å løse prognoseproblemer i den virkelige verden. Grensesnittet til NeuroXL Predictor er enkelt å bruke og krever ikke avansert kunnskap om nevrale nettverk, noe som gjør det tilgjengelig for brukere med varierende ekspertisenivå.

Med fem tilgjengelige overføringsfunksjoner å velge mellom - terskel, hyperbolsk tangent, nullbasert log-sigmoid, log-sigmoid og bipolar sigmoid - kan brukere velge det beste alternativet for deres spesifikke behov. I tillegg er det mulig å lagre det opplærte nettverket og deretter laste det når det er nødvendig.

NeuroXL Predictor leverer nøyaktige og raske spådommer for dine forretnings-, økonomiske- eller sportsprognoseoppgaver. Designet som et tillegg til Microsoft Excel, er det enkelt å lære og bruke, men likevel kraftig nok for de mest krevende fagfolk.

NeuroXL Clusterizer på den annen side er et tillegg for Excel designet spesielt for data mining-oppgaver som mønstergjenkjenning eller klyngeanalyse. Den skjuler den underliggende kompleksiteten til nevrale nettverksprosesser samtidig som den gir grafer og statistikk som lar brukere enkelt forstå resultatene.

Ved å bare bruke påviste algoritmer og teknikker gjør NeuroXL Clusterizer til en løsning for avansert klyngeanalyse av enkle eller komplekse datasett på tvers av en rekke bransjer, inkludert finans, forretningsmedisin eller forskningsvitenskap. Dens evne til å håndtere mange ofte relaterte variabler gjør den allment anvendelig på tvers av ulike markedsdataklynger.

Begge verktøyene er integrert sømløst med Microsoft Excel, noe som gjør dem enkle å lære og bruke, men likevel kraftige nok selv for krevende fagfolk som trenger nøyaktige resultater raskt uten å ha noen tidligere erfaring med teknologi for kunstig intelligens (AI).

Programvarepakken er utviklet av Analytical Software Corp., en ledende leverandør av AI-baserte løsninger siden 1997. Selskapets misjon har alltid vært fokusert på å levere innovative programvareløsninger som hjelper bedrifter med å ta bedre beslutninger basert på nøyaktige spådommer hentet fra AI-drevet algoritmer.

Nøkkelegenskaper:

1) Enkelt å bruke grensesnitt: Begge verktøyene har brukervennlige grensesnitt som ikke krever avansert kunnskap om nevrale nettverk.

2) Sømløs integrasjon: Begge verktøyene integreres sømløst med Microsoft Excel.

3) Nøyaktige spådommer: Neuro XL-prediktoren leverer nøyaktige prognoser raskt.

4) Flere overføringsfunksjoner: Fem forskjellige overføringsfunksjoner er tilgjengelige i Neuro XL-prediktoren.

5) Lagre opplærte nettverk: Brukere kan lagre opplærte nettverk slik at de kan lastes når det er nødvendig.

6) Avanserte clustering-funksjoner: Neuro XL clusterizer bruker velprøvde algoritmer og teknikker som gjør den ideell løsning selv komplekse datasett

7) Grafer og statistikk: Gir grafer og statistikk slik at brukerne enkelt kan forstå resultatene

8) Allment anvendelig: Kan brukes på tvers av ulike bransjer, inkludert finans, forretningsmedisin eller forskningsvitenskap

Fordeler:

1) Sparer tid ved å automatisere komplekse beregninger

2) Forbedrer nøyaktigheten ved å bruke AI-drevne algoritmer

3) Øker produktiviteten ved å gi rask tilgang i MS Excel-miljøet

4 ) Reduserer feil forårsaket av manuelle beregninger

5) Hjelper bedrifter å ta bedre beslutninger basert på nøyaktige spådommer utledet fra AI-drevne algoritmer

Konklusjon:

Avslutningsvis, hvis du leter etter en effektiv måte å automatisere komplekse beregninger i MS Excel-miljøet, kan du ikke se lenger enn til Neural XL-pakken. Med det brukervennlige grensesnittet, sømløse integreringen i MS Excel-miljøet, flere overføringsfunksjoner, evnen til å lagre trente nettverk sammen med dens avanserte klyngefunksjoner gjør denne pakken til ideell løsning selv de mest krevende fagfolk. Så hvorfor vente? Prøv Neural XL-pakken i dag!

Full spesifikasjon
Forlegger OLSOFT
Utgiver-nettsted http://www.analyzerxl.com/
Utgivelsesdato 2017-02-08
Dato lagt til 2017-02-08
Kategori Opplæringsprogramvare
Underkategori Matematikkprogramvare
Versjon 4.0.6
Os krav Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Krav Microsoft Excel 2003 or higher
Pris Free to try
Nedlastinger per uke 1
Totalt antall nedlastinger 108

Comments: